|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Chcialem sie dowiedziec kiedy pierwszy raz zabiliscie GS i jakie skille i jaka postac ( khintgt druid mag paladyn)
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
|
![]() ja pierwszy raz bylem na GS na 20 levelu druidem i zabilem go na soo bez zadnych problemow
wystarczyl mi bag of explosion i pare hmm poszlo 5 UHow i pokonalem bez problemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh no to 5 uh no to nie taki bez problemu ja dzisiaj dragona na 17 lvl kolega palem zabilem ;]
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mam pacca ale zamierzam upic
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
![]() Ja zabiłam GS'a na 15 lvl'u Druid z Hmm'ów ale to było przed update bo jeszcze był blokowany E-bombą.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Ja posiadam rycerka na 28 lvl i przed GSikiem spokojnie uciekam, ale zabic nie ma szans go, no chyba ze HMM ale to dlooogo trwa i stresujace to :> |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2004
|
![]() A chciałbym się zapytać z jakimi skillami knight może blokować GS'a ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy grałem jeszcze swoim paladynkiem to pierwszy raz poszedlem na GS'a na 21lvlu. :rolleyes:
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Scorpion: blokowanie gsa przez rycerza jest jedną z najmniej opłacalnych rzeczy. Wali on dosyć mocno. Jeśli chcesz zabić gsa z kumplem sorcem/druidem/palkiem, to możesz ewentualnie tak wabić gsa, żeby latał za Tobą, a kolega go wykończy.
No skile podejrzewam, że okolice 75 byłyby w porządku, żeby jeszcze na tym wyjść na swoje (dobra tarcza + full def) Topic: ja jak jeszcze grałem palkiem, to zabiłem pierwszego gsa w okolicy 23 lev.
![]() |
#11 |
Buuuuu
|
![]() re: Rycek i GS
Ze skillami 65 taczy, lvl 37 chyba, crown armor, k legs, w helmet, vampire shield, bright sword jak bil paladyn z 70 distance to poszlo mi cos ok 8 UH na jednego. Ze skillami 70+ tarczy, ~43lvl, golden armor, k legs, crusader helmet, demon shield, bright sword trzymalem GS zajetego przez okolo minute ze strzta 4 UH (patrz screeny w dziale ze zdjeciami). W podobnym ustawieniu tylo ze od razu jak Sorcerer na ~40 lvl bil z HMM poszlo 1 UH w czasie walki i drugi po (bylem na zoltym). 48 lvl, 75 shield, sprzet jak poprzednio tylko ze w rekach giant sword i na solo poszlo raz 8 UH i exori drugim razem 9 UH. Jesli juz koniecznie musisz blokowac GS to nie atakuj go (znacznie slabiej wtedy bije). Max hit jak blokowalem to cos ok 180, na solo (gs w lapkach) 254. Bijac pajaka 1 reczna bronia tylko sie zmachasz a i tak nie trafisz (pomijamy posiadaczy rarow i ludzi ze skillami 85+).