|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Biłgoraj
Imię: Bellir Shyn
Profesja: Knight
Świat: LUCERA
|
![]() Więc jak sam temat wskazuje chciałbym aby ktoś kt się na tym zna napisał mi wzory na obliczanie siły czarów (nie tych co są w klkulatorze na tibia.pl tylko innych np. Fire Bomb). Aha i wzory chciałbym zastosować w exelu więc piszcie jeśli wiecie jakie są lub gdzie mozna znaleść taki kalkulatorek gotowy.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Jak chcesz zrobić kalkulator, to sam opracuj wzory... Jakbym znała wzór na siłe SD to nie potrzebowałabym twojego kalkulatora tylko zrobiła własny >.< Przecież to żadna sztuka zrobić kalkulator jak sie wzory ZNA... Twoje zadanie polega na "odgadnięciu" tych wzorów, i zastosowaniu ich w swoim kalkulatorze.
Tak samo jak chcesz jakiś gotowy kalkulator... Jakiś człowiek go zrobił, męczył sie nad wzorami, a ty weźmiesz kalkulator (którego nawet nie raczysz poszukać tylko chcesz żeby inni ci znaleźli i ci podali na złotym talerzu), skroisz wzory, wkleisz do excela i sie bedziesz chwalił zrobionym kalkulatorem. Edit @Down Ja jestem BARDZO odstresowanam, tylko sie pytam: po co mi twój kalkulator jeśli będe znała wzory? A jak mam ci je podać to musze je znać...
Blank signature. Ostatnio edytowany przez Vaxxia - 07-05-2005 o 10:27. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Biłgoraj
Imię: Bellir Shyn
Profesja: Knight
Świat: LUCERA
|
![]() Co sie burzysz?? Przecierz szukałem takich kalkulatorów ale nic nie znalazłem, a wzorów nie mam pojęcia jak opracować... Więc pisze czy ktoś nie zna lub nie trafił na tki kalkulator bo przecierz ja tez mogłem nie znaleść ale ktoś inny mógł...
Kalkulator ma być dla mnie, a nie dla kogoś (choć jak ktoś będzie chciał to wyśle mailem), a pozatym ty ich nie znasz ale może ktoś inny zna.... Aha i jeszcze jedno jak ktoś ma pisać tu tylko po to aby się odstresować to proszę aby tego nie robił. Z góry dziękuje.... Ostatnio edytowany przez polm84 - 07-05-2005 o 10:55. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |