|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Witajcie! Zamieszczam tu swojego kolejnego Fake'a. Ocencie go i powiedzcie co mam poprawic...
Mohhie szedl sobie poexpic do 10 levelka gdy nagle spotkal Orca. ![]() Orc powiedzial mu jaki jest smutny.... ![]() mohhie przyznal mu racje bo bycie slabym nie jest mile... ![]() Wtedy pomyslal ze da mu prezent aby nie byl juz kiepskim potworem... ![]() Orc podziekowal mu bardzo i zapewnil protecta od jego kumpli na mainie... ![]() Pozniej Mohhie nasluchiwal sie pieknych odglosow zadowolenia Zerka. ![]() Mysle ze wam sie podobalo. Jak nie to smialo walcie negatywy i mowcie co poprawic.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem pierwasz
to jest ok ale widizalamlepsze masz super bron i dajesz orcowi wzruszjaca sceneria
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Czy Zerk przypadkiem nie nosi halberd'y?
Fake ma dużo błędów takie jak: - Złe pixele orc'a i war hammer'a. - "Mohhie say: : )" ma buźke przed "Mohhie say:". - źle powklejane treści postaci. - Gdy ktoś muwi w trybie "yells" to litery ma, hmm jak by to nazwać.. TAKIE . Więcej jak narazie nie uchwyciłem, ![]() daje -3/10. @Down Zrobiłem tak odstęp żeby nie pokazała sie taka emotka " ![]() co do wzroku to bardzo dobrze widze. ![]() Ostatnio edytowany przez Wild Staler - 14-05-2005 o 16:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Przykro mi ale sie mylisz poniewaz gdybys sie lepiej przyjrzal to bys zauwazyl ze jest "Mohhie says: ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Lol moi zdanie w hammer jest zaduzy yyyy Pomysł 6/10 wykonanie no troche nie bardzo 5/10 to jest razem 5,5/10
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() Po 1 bład który mnie najbardziej zraził ( nie mówiąc o tym że orc i war hammer jest zle wklejony ) to ten ze odgłosy ludzi którzy krzyczą ( yells ) są z małych liter a powinny być z DUŻYCH!!
Po 2 fake ten jest mało ciekawy Moja ocena 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Fabuła: 8/10
Wykonanie: 6/10 Chęci: 9/10 Czyli w opini słownej: Jest nieżle, ale może być lepiej. A tak wogle to mi się podoba! |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jest dużo błędów o których mówiono już wyżej. Mnie się nie podoba, dlatego z zerki mają halabardy (błąd rzeczowy
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Wykonanie takie sobie (żeby nie powiedzieć: marne
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() 1 Beznadziejnie wielkie orki
2 Zerk korzysta z battle axa co zresztą widać na jego outficie... 3 Żle powklejane teksty i tak robione w programie 4 w 10 stopniowej skali daję Ci 3, za pomysł |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorcia ale wtedy nie mialem sprite editora. Niedlugo wyjdzie poprawka...
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Więc rady (Bez oceny)
-Czemu Warhammer a nie Double axe lub Battle Axe lub Halabard ?! (Przecież on nosi axe.... ślepy jesteś ?) -Zaduży orc -JAk yellsujesz to pisze wtedy jak by z Capslocka (czyli krzyk , capslock = krzyk) -Krzywo wklejony orc -Czasem źle powklejany tekst... to wszystko najważniejsze. |
![]() |
![]() |