|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2004
|
![]() Ja bym chcial rune taka jaka maja moderatorzy
![]() ![]() ![]() Edit:Hahaha...jak zwykle wystarczy poszukac nasz szanowny ( ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
|
![]() Hehehe ja bym wybrał te
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Wybrałbym jakąś kolorową runę ......... może uha ... :rolleyes:
![]() |
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Pozwolilem sobie troche zmienic temat zeby wiecej mowil.
Prosze was abyscie tutaj skladali propozycje ktore runy mamy dac na range forum. A moze macie jakis wlasny projekt na to? Z otwartymi rekami czekamy na wasze propozycje, projekty itp. Nie musza to byc istniejace runy, moga byc przemalowane(np. niebieski HMM). Mowicie co wam sie najbardziej by podobalo a potem my zrobimy sonde z najczesciej tutaj podawanych i najciekawszych propozycji. P.S. Przypominam ze UH i SD sa zajete dla moderatorow i adminow(tak wiem ze narazie nie ma UH ale moze damy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() @up
Mody sprytni jesteście wzieliście sobie najlepsze runy a nam zostawiacie słabsze do wyboru ![]() @topic Ja bym proponował niebieskiego hmma albo jakąś inną niebieską runę.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() hmm... dla palków GFB bo wielki mają zasięg
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ja zabardzo nie mam pomysłów na runka ale chciałabym powiedzieć tylko że, wdg mnie jedna taka runka śmiesznie wygląda na samym początku. Jakby ona gdzieś była na środku albo by było ich więcej fajniej by to wyglądało.
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() Swoim skromnym zdaniem
![]() 1. ![]() 2. ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Jak dla mnie czerowny kolor to jet to! A czy do zrobienia jest to, aby każdy sobie wybrał jakąś runkę?
![]() |
#12 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Runki nowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Propozycje juz sklejone~ #1 ![]() ![]() ![]() ![]() #2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Czerwony i niebieski hmm rox. W sumie to czerwona gwiazda dawida tez rox....
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() ja zostaje przy mojej propozycji na orginalną rune paralize
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
|
![]() Hmm A Moze Nie Runki Tylko Np. Potworki ? Zerki , demony dla moderatorów itp co o tym sądzicie?
Sry Za Offtopic Ale Moze To Bedzie Lepiej? Bedzie Roznie Kazdy Sobie wybierze? Zeby nie było upomnienia ![]() To Praca Moderatora Dobo Ja ją wziąłem i posklejałem . Mam Nadzieje że bedzie się podobać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja mam prośbę taką jak ma Ajvenik. Żeby każdy mógł sobie wybrać jaką chce, np. byłyby do wyboru jakieś 4-6 najlepszych i można sobie wybrać, ale nie jedno-razowo
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A moze budy....Tfu, cos innego? Ja mam propozycje - zamiast kilku malych run, jeden duzy topor...
Design topora~ ![]() Poczatki kolorowania go... ![]() Moze zrobi ktos cos w tym stylu, bo ja sie, jak widac, na grafice nie znam +P
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Ja mam pomysł... nie chce mi się zakłądać nowego tematu, więc napiszę w tym
![]() Jeżeli ktoś z Forum został ZBAN(an)OWANY, to powinien mieć Red skulla, a jak UPOMNIA(m)NY to White skull itp. ![]() ![]() A zamiast Tych RUNEK, to mógłby być obrazek odpowiadający danej profesji (gościu z mieczem=knight itp) . Wtedy ktoś by wypierał sobie ten obrazek, a jak by się w niego kliknęło, to wywyoływało by to otwarcie nowego okienka, z opisem skill postaci i levelu, stuffem itp. (nie powstawały by już Tematy o tych "rzeczach") Oczywiście, jeżeli ejst to możliwe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bardzo mi sie podoba kolejny pomysł ale tym razem Zoorekk`a. Chyba najlepiej, ale nieraz nOOby mogly by sobie dawac itemy takie ze hej np. MPA, SOV, BOV`y... itp. Ale moim zdaniem mozna nad nim troche pomyslec.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @Re Zorekk:
Skulle to wg. mnie bardzo dobry pomysł, inaczej jest z PROFILEM... każdy użytkownik mógłby mybrać sobie MPA itd. Po drugie baza danych serwera tibii.pl tonęłaby pod setkami danych o każdym uzytkowniku. Po trzecie niektórzy mogę mieć wiele postaci... i co wtedy? Po czwarte... co mają powiedzieć osoby, które nie grają w Tibię? :rolleyes: EDIT: @Zorekk po raz 2: Kazda osoba grająca w Tibię miałaby jakieś gratisy... a co z ludźmi, którzy już przestali? Tych też jest cała masa. Zaczelibiśmy protestować, bo czulibyśmy się gorsi. ![]()