|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: W pixelowym świecie >.<
|
![]() Długo się zastanawiałem czy pokazać te grafiki czy też nie. Dzięki dla xx użytkownika forum, który mnie namówił do pokazania grafik. Przyznam szczerze, że moim zdaniem grafiki są za 3+/4-. Dlatego chciałem wam pokazać moje pixelarty STFU arty
![]() Pancerz Diabli (czas:1h) ![]() Miecz „JELCZ” (czas:1.30 H) ![]() Hełm Diabli (czas.50 Min.) ![]() Tak, jak,powiedziałem komentujcie. Edit: 0_o podobają wam sie moje grafiki to SUPER ![]() Dla naszego Khana ![]() ![]() Miecz: (Czas pracy 1h) ![]() Edit: Colier Scoredyne: Czy taki miecz pasuje? ![]() Ostatnio edytowany przez Coreone - 30-04-2005 o 21:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() No ładne ładne te graficzki.... Naprawde!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Nice... naprawde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Mi sie podoba. Powinieneś zrobić taką serie. Bardzo fajne. Życze udanej dalszej pracy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Hełm i pancerz bardzo ładne. Tylko cień na ostrzu miecza mógłbybyć lepszy, za bardzo widać przejścia z jasnego do ciemniego koloru. Ogólnie 5/6
![]() Edit: Ty je naprawde robiłeś przez godzinę~ ? Ja np. takie coś ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Colier Scoredyne - 30-04-2005 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Ładne ładne, popracuj jeszcze nad rękojeściami w mieczach bo brzydko wyglądają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Wiem tylko, że jak je mam poprawić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Dodaj ciekawe zakończenia jakieś wywijasy, jakieś kółka srebrne...
Chodzi mi o takie małe ozdóbki, może czasem zmień kolor końcówki (rekojeśc srebrna a końcówka złota) itp. itd (spójrz na Fire Sworda, Giant Sworda, MLSa nawet ta MSa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() te dwa ostatnie to brzydkie... wogóle cieniowanie ostrza do "diabli" a to "dla khana" to ja tego nie rozumiem zresztą takie coś to z zegarkiem w ręku można w minutę zrobić bez specjalnych przygotowań... i jeśli to jest nunchaku to nie rób go takiego prostego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Jackiew;
Dobrze poprawię ![]() @Colier Scoredyne: Czy tak miecz pasuje? (jest w moim 1 poście.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Całkiem, całkiem, ale... Spójrz na ostrza tych mieczów. Cieniowanie sprawia, że wyglądają, jakby były z cienkiej blachy...Nie tak odbija się światło na mieczu - bo miecz nie jest płaski.
Oprócz błędów w cieniowaniu, grafiki są całkiem ładne.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() O_o Baron Kaldrick ? tobie się podobają no nie to SUPER
![]() wznawiam produkcję... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No mam nadzieje (że poprawisz)... A tak wogóle to spróbuj zrobic wgłęgienie na środku ostrza, choć jak chcesz...pańska wola
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() P.O.P.R.A.W.A
@Jackiew: Czy takie coś może być? ![]() No no temat się z deczka rozrasta ^^. Edit: Czy taki sword z wgłębieniem, moze być? ![]() Ostatnio edytowany przez Coreone - 01-05-2005 o 15:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Tak, o wiele lepszy
![]() Słuchaj, robiłem ten sam błąd. Nigdy nie rysuj tej linii po środku czarnej ! Niech będzie taka jak kolory ostrza, tylko ciemniejsza i nim w góre to jaśniejsza, żeby się nie zlewała z resztą. Chyba wiesz o co mi chodzi ? <- to mi tłumaczył Hallabard, pozrdo ![]() Ostatnio edytowany przez Colier Scoredyne - 01-05-2005 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmm nie wiem czy ci o to chodzi, (czym w górę tym jaśniej) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Tarnów
|
![]() Soko, spoko rysunki ale powinieneś zrobic ich więcej i w trochę innym stulu(wyglądają "dziko"). Robisz bardzo długo takie małe rysunki. Oczywiście każdy ma swoje tępao ale to i tak dość długo.
Ogulnie świetne ![]() Ostatnio edytowany przez Ludwik XVI - 01-05-2005 o 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() nice nice! tak jak dla mnie to 5-.
Mozna sie przyczepic ale nie chce byc upierdliwy 1 rada: rob sety, mysle ze to ci bedzie lepiej wychodzic, anizeli jakis tam chelm, pozniej miecz jelcz itp. Pzdr
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() ![]() Google Twoim przyjacielem. Spoglądaj na prawdziwe bronie, i staraj się narysować podobne. Tu masz całkiem ładnie pokazane, jak wygląda to 'wgłębienie'.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |