|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Idz na poh bedziesz mial niezapomniane przezycia spotkasz gs!!! A tak serio to powiedz jaka profesja
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() no palladyn
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Cytuj:
Najlepiej bedzie jak pojdziesz sobie na sam poczatek chwile na kims potrenujesz tak zeby nabic chociaz te 25 w dystans a potem wez sobie jakas tarcze kilka spearow do reki i idz sobie pod venore na swamp trolle tam skile sobie do 35 nabijesz i znowu trenuj z czlowiekiem, jak bedziesz mial juz skile tak z 40+ to idz na rotwormy na wschod od venore i nabij sobie z 12 lvl potem potrenuj do 50 zalatw sobie luk, strzaly i idz na PoH. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() W Venore jest we wszystkich miejscach full ludu to raczej miasto dla lepszych lvl (BK, beho, elfy itd.) wez lepiej idz do Ab (podziemia i trolle) lub do Thais (Mountain Troll). Trenuj tez z ludzmi.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() ja tam sie na PoH nigdy nie bałem chodzic. Zawsze lazilem przy rzece tam sie nie spotka minosow, a na samym PoHu to sie modlilem tylko zeby nic nie bylo zlurowane tam gdzie bym tego nie chciał, a cyce od 11 lvl bralem na siebie a z mino archerami nie mialem duzych problemow (chyba ze 2 naraz i cos jeszcze)
Jak masz dobre skile to mozesz spokojnie isc! |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Ja do 10 lvla na trollach jechalem. Dosc uciozliwe to na poczatku pallem ale niezle skille skacza. Ale najpierw z ludzmi
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Chce zostać paladynem i chce sie dowiedzieć gdzie morzna trenować go w roku.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() re :up
Na rooku nie oplaca sie trenowac skille wolno leca ludzie kradna ci spiry. A skile jakie zrobisz podczas pobytu na rooku osiagniesz w krotkim czasie na main.
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
![]() |
![]() Ja do 18 lvl spedzilem na rotach na polnoc od carlin ze spirami (trening i w nmiare dobry exp) do 20 lvl sie błąkałem i builem co popadnie , od 20 trening na cycach (trzeba miec troche obrony dobrej bo mocno bija)
polecam 2 miejsca : - na polnoc od carlin tam w tych podziemiach - fibula (ale mozna spotkac DSa) |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jescze jedno pytanie z jakimi skillami moge walczyc z cyclopami i czy są gdzies w pobliżu Venore? ?(
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() przed gs da sie ucieec na 20 lvl bynajmiej widizalem takich ....a kumpel z 22 uciekal .......cyce kolo venore hmm elven village ale tam ciezko uciekac i sa 2-3 cyce ;P najlepiej to kolo thais ale to dosc daleko szczerze mwuiac ja nielubie na cyce. ....... wole isc do carlin na te nowe tereny na ghoule ....trenowac najlepiej z monkiem ......
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() z poczatku wal na swamp trolach na poludnie od venore trudno nie trafic a jak nie bedziesz mogl popytaj potem tak an 15 lvl idz juz na rety tez ci ktos pokaze
#17 |
Guest
|
![]() a potem po 15 lvl idz na amazon camp
![]() jak sobie poradzisz |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2004
|
![]() tesz mam palka jusz 19 lvl piersze trenuj z kolegami z malymi skilami np kolega druid lub mag robi runki a ty oczywiscie na duelu go bijesz i tak do skili 35/20
potem idzesz na trole a potem na roty ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Kazdy podaje swoje sposoby, w takim razie i ja podam swoj.
Wybierasz Carlin, idziesz do Ab ( popytaj kumpli, poszukaj w dziale 'mapy' ). Schodzisz do tzw. kopalni elfow - dokladniej jaskini z trollami ( popros kogos, niech cie tam zaprowadzi... ). Tren z trollami do 40/30 lub ile tam chcesz - wlocznie + tarcza + def = easy. W miedzyczasie kupujesz exevo con - robisz strzalki. Juz z normalnymi skillami ( zawsze mozna potrenowac ) na ghoule, skielki, slime i roty - wejscie tam jest gdzies na poziomie trolli. Przy dobrych obrotach 8-12 lvl w 5h expienia - zalezy od liczby ludzi tam expiacych ![]() ![]() ![]() Taa jasne, poh jest niby lepszy, lekki lag na gsku i po playerku.... 20 lvl - speed jak gs. Poza tym na gsach i dragach kasa az tak slicznie nie leci.... stuff z dragow trzeba sprzedac, k-set jest w miare tani, a kilka k beltow nie... Have fun