|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Iława
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Bialo-Czerwoni
Świat: Samera
![]() |
![]() Witam! Jest to mój pierwszy fake (zaczynam od historyjek ;]), więc proszę o "nutkę" wyrozumiałości...
Historia składa się z kilku części, sam nie wiem z ilu, bo jeszcze jej nie skończyłem... Zagłada Ankrahmun Część pierwsza: Wstęp Jak codzień przypłynąłem do Ankh... Nie zadając pytań pobiegłem do depo po dalsze informacje, lecz nagle. Postanowiłem pogadać z Walecznym Spiderem W depo, spotkałem znajomych =) Szybko dowiedziałem się o co chodzi. Lecz Neptune mnie zaskoczył... Czy Hubix uratuje Ankh ? Czy odwiedzi on tajemniczego Sibannaca ? Dowiecie się tego w kolejnych częściach, które zrobie już niebawem.. xD Ostatnio edytowany przez Qird - 11-05-2005 o 22:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() fake spox nie jest tak zle jak na poczatek ale ciulowy serwer polecam imageshack
edit: a tak wogole to poczatek moglby byc troche dluzszy i wiecej akcji bo kilka takich samych screenow nie wszystkim przypadnie do gustu ale jeszcze raz powtarzam - jak na 1 fake naprawde niezle chociaz zapewne korzystales z edytora tekstow yayuu ( sory jezeli zle napisalem )
POZDRO MISHELL _____________________________________________ wlasnie tracisz okolo 10 sekund na przeczytanie mojego podpisu Ostatnio edytowany przez Mishell - 11-05-2005 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Umieść to na imageshack.us, bo to ładuje się 15 minut!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() =/ U mnie nie widac większości zdjęć, zrób coś z tym bo ładne wykonanie jak zobaczyłem te 3sski
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Bladzioo
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie mam :(
Świat: Kyra
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Fajny fake czekam na next części...
![]() Moja ocena to : Wykonanie : 9/10 ( bo troche ss) Pomysł : 10/10 (nie wiem czemu ale mi się podoba... ![]() Razem : (9 + 10) : 2 = 9,5 ![]() Mam 5 z Matmy a jestem w pierwszej gimnazjum... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Pomysł: 10/10 mi sie narazie podoba
Wykonanie: 0/10 - wiesz za co 0 ?? za *.bmp!!! Never more nie wstawiaj bmp na neta!!! koleś, to się ładuje z 20min! Ogółem: 5/10
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
![]() |
![]() Jest good... czekam na nastepna część... mam nadzieję, że będzie jeszcze lepsza...
Chociaż wydaje mi się, że to nie fake'i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Banalny pomysl, a w dodatku z tego co widze to tylko slowa kapitana zostaly zmienione. Slabo ~
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Całkaiem, całkiem chociaż parwie nic nie pozmieniałeś ale mam nadzieje że w następnych częściach sie to zmieni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2005
|
![]() Niezłe. Całkiem spoko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
|
![]() Omg....slabe....Wiekszosc to screeny -.- i do tego krotki jak na poczatek...nie wiadomo kto zawladnal ankh...nie wiem co sadzic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ogólnie spox, ale zmień serwer. Troche to wszystko jakieś takie "niewyraźne", nie za bardzo można skapować fabułe. Narazie jak widać jest sama gadka
![]() Cytuj:
![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 12-05-2005 o 21:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Ja juz robisz ss'y do gadki i jak na pierwszym jestes w ruchu to w nastepnym zmieniasz polozenie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Przykro mi stwierdzic lecz Fake jest nieciekawy. Temat o zagladzie Tibii lub jakiegos miasta byl juz setki razy. Postaraj sie nasteonym razem pomyslec zanim zrobisz Fake'a. Jest tez nieciekawy poniewaz tylko jest ,,Siema Hubix" lub ,,Hail Hubix". Nic w tym ciekawego...
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() Ziomek jak na 1 fejki sa gut ale poczatek zamulajacy...poniewaz gram na solerze widze te nicki codziennie i ciebie tez ^^
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Spox. Rób następne.
9/10
![]() |
#18 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Trudno cokolwiek o nim powiedziec, bo to dopiero poczatek. Jak narazie neizle Ci idzie. Czekamy na wiecej
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Mi sie podobalo !! Dalej, dalej dawaj !!
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
A nie ^^ Popatrz do dp.... Tam gostek stoi w jednym miejscu (cała rozmowa toczy się w 0,1 sekundy ^^ bo gostek jak stawił krok tak został ![]() Co do fake'a to mi się nie podoba..... jakiś taki mało fake'owaty. |
|
![]() |
![]() |