|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Mam pytanie.Czy styl w jakim sie zabija stworka ma wpływ na loot?
Gdy chodziłem z kumplem na dragi (on jako bloker) i tylko hmmami strzelalem to prawie nigdy nic nie lootowaliśmy, a od kiedy zaczełem chodzić na dragi na edron z dsami to zawsze coś wylootuje (kożdy hunt to okolo 7k kasy z lootu).
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Nie, nie ma to wplywu. Poniewaz loot jest generowany razem z potworkiem przy respie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() A skad wiesz ze prawie nigdy nic nie wylatywalo z potworow? Mysle, ze ten twoj kumpel bloker bral loota a potem mowil ze nic nie bylo
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Powiem szczerze, że jak biłem Valkirie z hmmow NIGDY alto to nigy nie wypadl mi p-arm, Za to z łapy zlootowalem około 10 sztuk. Często także potwor ktory ma lepsze itemki w sobie, zachowuje sie agresywniej (ale nie zawsze). PS. To co tu napisałem oparłem na własnych doswiadczeniach i bardziej sa to mity niz fakty
![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ee chyba nie bardzo, słyszałem jednak o innej prawidłowości w związku z miejscem zabicia potwora, ktoś mi móił że elfy w zależności od miejsca występowania wyżucają coś innego do jedzenia, ale to chyba tylko bajki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() Cytuj:
yy... mit bo w ab' wypadają winogrona i melony a na elf camp tez ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Swojego czasu robiłem małe doświadczenie, zabiłem 200 valkiri ręcznie, a także 200 z runek. Wynik?
Ręcznie=3 p-armory Runki=2 p-armory W sumie wynik jest dość podobny, daje to 5 p-armów na 400 valkiri... Loot jest generowany losowo, są mity na temat tego, jak sprawdzić co jest w potworze (np jeśli GS wali 140+ to ponoć są w nim k-legi, sprawdza się w około 70% przypadków) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Gdynia City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma roznicy z czego zabijasz potwory ale jesli ma w sobie np. p-armor to wiecej ciosow idzie na arm niz w nia...
czyli jak potowr mocno bedzie walil zalezy czy ma w sobie np. longsworda albo czy wiecej ciosow bedzie szlo na tarcze zalezy czy potwor ma w sobie np. dragon shield... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() up: Taaa jasne tak jak witch wyrzuca fire fieldy he?
Potworki maja zawsze ustalony def a to, że raz walniesz 180~ a na innym respie 4 to nic nie znaczy
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() A mi sie bardzo podoba ten mit
![]() Na przyklad gdy chodzilem na dragi na 20 levie czesciej lecialy drag shieldy ale za to strach byl. A gdy na 30 levie blokuje z palcem w dupie to nic nie wypada. No i po za tym wyzej wmieniony eksperyment to tez udowadnia, w koncu 1 p arm do przodu. A tak naprawde mysle ze jest to uzaleznione od mysli ( TAK OD MYSLI ![]() zalezy z jakim nastawieniem idziesz. Na przyklad widzialem jak koles na filmie leje dragon lorda, dragon lord szczesliwie pada i w tym samym czasie smoczy morderca wypowiada slowa "DSM plx" i co sie stalo ?? Odp: W smoczku byla szczesliwa zbroja. A po za tym w rl nie macie takich akcji ?? ![]() Szczescie jest uzaleznione od woli. hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() up: dajcie mi mpa i mls w dp od wielbicielki
![]() moja sytuacja ide na amzaonki dostać small rubymyśle oby było i co? gówn0 2 amazonka ta pewnie znowu nie bedzie... i było ![]() |
![]() |
![]() |