|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Od razu mówie- NIE UŻYWAŁEM FAKE FONT CONVERTER!
Wszystko ręcznie! ---------------------------------- Biedna Bubble od nowa grę zaczyna... I jeszcze ma zmienioną płeć!! ![]() Hehe, żal mi jej... pewnie następny będzie Cachero... ;p edit: Changed, upsss ![]() Ostatnio edytowany przez The Shogun - 11-05-2005 o 12:22. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() No nie wiem,dziwne i fajne.Chyba tylko ten czerwony napis schszanił sprawe ale reszta jest w porządku.
![]() Wykonanie:6/10(Te napisy troche nisko) Pomysł:1/10(Powtarza się setny raz) Razem:3,5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() ZOSTAWICIE W KOŃCU TĄ BUBBLE I WSYZTKICH INNYCH ! PODNIECA WAS TO?
@topic: nie ocenie ... mam dosyc tego typu "faków" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() nudneeeeeeeeeeeee, już chciałem napisać czemu to facet -.- .....
ale wymknołeś się z pod tego -.- . Pozatym fake jest straszliwie nudny -.- i co jest takiego śmiesznego w tym ? EDIT: Nie wydaje się wam że tam powinno być : "And he has (lub bez tego) changed my sex too!" niż "and he change my sex!" ???? EDIT 2: Napisy owiele za małe .... Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 11-05-2005 o 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Lipne..
Nie da się ocenić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Może być. Chaciaż jakoś dziwnie to wygląda.
Ale i tak jak zawsze wstrzymie sie z oceną. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ehhh...
wykonanie nie za dobre, pomysl banalny troche, znowu bubble, nudne i walkowane 1000 razy... bubble zrookowana -.- @edt: moze sproboj jakis swoj fake, cokolwiek, potrenuj troche robienie fake Ostatnio edytowany przez Nozuman - 11-05-2005 o 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() NAwet fajne tylko troche za krótkie i wydajemi sie że już 50 razy widziałem ten fake z trenieniem na statuach...
![]() A Bubble mi nieszkoda,...Cachero! NIE DAJ SIĘ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
dobrze się czujesz? Gdzie ty takie coś widzisz ? Chyba jednak szkodzi ci te 50 h non-stop przy kompie -.- . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Chyba nie najgorsze. A do Drake@ok: co z tym fake'iem ma wspólnego trenienie na statuach. I może mi ktoś powiedzieć o co z tym chodzi ja widziałem tylko mój :/. A i troche napisy za małe jak już ktoś wspomniał.
EDIT: Po chwili jak to oglądałem doszedłem do wniosku że tylko dostawiłeś napisy.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 11-05-2005 o 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Turek
|
![]() a według mnie to jest zaj******
![]() ![]() moja ocena jak cos ... 9/10 (za ten napis od Gm'a troche nisko ![]() ... ![]() |
![]() |
![]() |