![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Masz dwa sposoby:
1. Czekać (długo), możesz się wylogować i wrócić za kilka godzin. 2. Wejść do klubu/pubu i kupić jakiś narkotyk/piwo, które natychmiastowo odnowią ci troche energii. ad.2. Im więcej bierzesz tym bardziej się uzależniasz i mniejszy jest efekt ich działania. W końcu wydawanie pieniędzy jest nieopłacalne, więc musisz udać się do szpitala na detoksykację, za którą trzeba zapłacić. Wychodzisz ze szpitala zdrowy i znowu działają na ciebie lekkie narkotyki. Jeżeli chcesz być pewny odpowiedzi poszukaj jakiegoś forum dot. ww. gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
|
![]() Jeśli nie mozesz wejsc do pubu , to czekasz 1h crimsowska, czyli jakies 10-15 min i wchodzisz do pubu i cpasz ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Aby odnowic energie nie wystarczy tylko czekac.... Im wyzsze morale (uzupelniasz je narkotykami) tym szybciej odnawia ci sie energia. JA zawsze robie tak: nacpam sie byleby miec morale BARDZO WYSOKIE, czekam z 10 1l minut i mam full energie.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 70/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() według mnie najlepiej ćpać grzybki lub opium...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Nie piszcie juz bo nie gram w to zrobilem 100 respa i 50 tys ale gra taka jakas monotonna
![]() |
![]() |