|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Jestem ważną osobą w Carlin (Sędzia)xD jem śniadanie...Nagle cała armia orków(są też minosy i fire devil
![]() 1. ![]() 2. Zabiłem wszystkie potwory ... ![]() 3. ...I postanowiłem przejść się do miasta, gdyż miałem złe przeczucia! Gdy byłem w parku zobaczyłem peełno orków! 6 z nich zabiłem ale z resztą nie dałbym rady, bo zabrakło mi run i uhów! ![]() 4. ...więc uciekłem do zamku, gdzie spotkałem armię Carlin! Wydałem rozkazy... ![]() 5. Postanowiłem przejść się na plaże, by obmyśleć plan pokonania orków! Na plaży spotkałem rannego krasnala, którego uzdrowiłem, dałem mu uhy i dynię xD ![]() Cdn... (Następna część na 2 stronie xD) Piszcie czy się wam podoba i czy mam dać część dalszą(którą zrobiłem xD) Ps. Na początku mam na imię Vitihud, potem przemieniam się w Vitihuda Czarodzieja! Zrobiłem to specjalnie. W następnej części: Kim jest krasnal? Co mi da ten krasnal? Co się stało z mieszkańcami Carlin? Czy Carlin spłonie? Czy armia Carlin przeżyła? Komentujcie!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Vitihud - 14-05-2005 o 19:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Fajne! Rób dalej (tylko pamiętaj o cieniowaniu!!)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Fajne.... średnio.....
Wszystko jest kopiowane... ![]() Później trupy są w zupełnie innych miejscach, potem sobie nie daje rady z Orcami, jak wcześniej tylu samu zabił jednym ciosem... Następnie Ci wojownicy Carlin wyglądają bardziej na zwykłych wieśniaków ![]() ![]() Pomysł:6/10 Wykonanie:5/10 Fabuła:7/10 Ogólnie:5/10 Kiepski start, ale liczę(i myśle) że dalej będzie lepiej ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Crowal - 14-05-2005 o 18:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Potwory nie są nieruchome xD Nie dał rady tamtym, bo zabrakło mu uhów!!!! Król nie fajtłapa! Dał mu uhy, żeby uważał xD Armia Carlin nie jest wieśniacka xD To porządni ludzie ![]() Ostatnio edytowany przez Vitihud - 14-05-2005 o 18:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() po pierwsze w Carlin nie ma króla, tylko jest królowa -.-
i jeszcze jeden rażący błąd, ciemna uliczka ale ciała i orkowie jakoś świecą (napromieniowani? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() średnio... wykonanie hmm 7/10
pomysl 3/10 1. Czy jest cos takiego jak krol Carlin?? - Nie niestety nie ma króla Carlin, ale jest królowa. Jak w mieście amazonek może rządzić facet co? Bo ja za bardzo nie kapuję 2. Skoro byłeś na tym śniadanku u króla.... Gdzie jest król?? 3. NA jednym zdjęciu masz zamiast Vitihud Czarodziej pisze samo Vitihud Jest też parę błędów, ale wypisałem tylko te najbardziej rzucające się w oczy.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Prawie wszystkie błędy naprawione xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
To mam dać 2 część czy nie? Ps. Bułeczek nie ma bo orkowie zjedli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vitihud - 14-05-2005 o 18:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Crowal mam dać 2 część?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() nawet good a tera noob pytanie korzystasz z fakne cos tam costam?
gdzie jest schowekk odp. plx? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Fajny Fake. Ale sędzia... mogłeś np. paladyna wybrać
9/10
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() wykonanie 8/10(1.CARLIN NIE MA KRÓLA TYLKO KRÓLOWĄ 2. CARLIN TO MIASTO AMAZONEK WIĘC MĘŻCZYZNA NIE ZOSTAŁBY TAM NAWET RYCERZEM, A CO DOPIERO DORADCĄ.)
pomysł 4/10 (Atak orków to strasznie oklepany temat.) ogolem 12/20 średnio |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Rzeszów
|
![]() Cytuj:
"Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz." - opis do działu fake ... Topic : największy błąd to, że na 1 fake jest nick " Vitihud ", a na ostatnim " Czadorziej Vitihud " Pomysł : 6/10 ( ataki orków są już do znudzenia ) Wykonanie: 7/10 Ostatnio edytowany przez Bart Simpsons - 15-05-2005 o 08:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1. Krasnal zaprosił mnie do baru i dał mi ostatnią runę zniszczenia, która może pokonać przywódcę orków!
![]() 2. Musiałem iść do tego przywódcy i go pokonać! Niestety...nie było łatwo! Zabrał mi ponad 400 hp z explozji! Użyłem na nim runy zniszczenia. Obok potwora zaczęło się pojawiać jakieś dziwne pole... ![]() 3. Zabiłem go! Wyrzucił on list, który przeczytałem...był napisany w języku orków, na szczęście udało mi się go przetłumaczyć oto jego treść: Wszyscy orkowie, zebrać się przy statku! Tam będzie bitwa! ![]() 4. Zaczęła się bitwa! Orkowie mocno nas biją! Zostali tylko liderzy, bo resztę wybiliśmy! ![]() 5. Wiele osób poległo, zostało tylko 4 orków! Zabić ich z burst arrow! ![]() 6. Wygraliśmy wojnę! Z okazji wygrania wojny zaprosiłem gmów, którzy wręczyli mi prezent ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() I koniec? Takie troche przy krótkie
![]() ![]() Wykonanie: 7/10 Pomysł: 7/10 Ogólnie: 7/10 Taka będzie ocena, jeśli nie powstaną nowe części, jak powstaną to może się zmieni, ale czy na lepsze, czy na gorsze nie wiem ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Nie jest źle. Muse się zgodzić z Radkiem 666 troche za szybko koniec...
A widziałeś kiedyś jak wygląda wybuch i obszar runy exeplozi? Bo to co wstawiłeś to nie jest strzał explozji... i explozja tworzy plus!
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: w przestrzeni...
![]() |
![]() fajne tylko zrob wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się niestety nie podoba
![]() ![]() ![]() A więc, końcowa ocena: Pomysł:6/10 Fabuła:7/10 Wykonanie:6/10 Ogólnie:6/10 ------------- (Podobanie mi się): cz.1:6/10 cz.2:3/10 Razem:4.5/10 Liczę na to, że następny Twój fake(Jeżeli będzie) to będzie lepszy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Jak na pierwszy raz to świetnie...