|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Czy na 11 lv z 60 dystansem dam rade expic na demon szkieletach ? Jeśli tak, to proszę o jakieś wskazówki, gdzie moge znaleść takie miejsce (Bede miał hmmy i pare uhów), żebym mógł sobie expić bez większych problemów.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@Topic : 15lvl, 60 dista, luk i strzaly. Idziesz na gorke na poludniowym-zachodzie od AB. Wchodzisz na gore. Znajdziesz tam kilka cyclopow i jednego dsa w dziurze. Uwazaj, jest on czesto lurowany kolo dziury. Najlepsza taktyka : schodzisz, biegasz dookola trumny (znajduje sie ona przy dziurze) i strzelasz. Niestety, to miejsce jest czesto okupowane przez low lvl pallkow. Aby oplacalnie expic na dsach w hellgate, trzeba miec min. 25lvl.
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Na trasie Snake Tower - Fibula jest taka mala budowla z jakims NPC. Na dole mozna uzyc kilofa, jest tam troche slimow i jeden DS. Ludki tam raczej nie chodza, chyba ze na trening afk. Moze tam sie wybierz.
Aha, moze cos sie pozmienialo od tych ostatnich update'ow ale quest spoiling to chyba nie jest ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() @up: Chodzi ci o to miejsce, gdzie się blessy kupuje? Jesli tak to nie polecam po z tego co wiem tam jest pojedyńczy spawn banshee
@EDIT: Nie widziałem o bramce, bo tam nie byłem, ale dobrze wiedzieć Ostatnio edytowany przez Repos - 15-05-2005 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Banshee jest za bramką lvlowa (od 25lvla). Przed bramka jest kilka cave ratow i 1 ds, na banshee mozna tez wejsc od tylu, uzywajac parceli xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Kolega był pierwszy...
Żeby dostać się do Banshee trzeba mieć przynajmniej 25 lvl (bramka).
Ostatnio edytowany przez xemmoe - 15-05-2005 o 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: hiberna
Poziom: 102
Poziom mag.: 64
|
![]() Jak już mowa o ds to gdzie są dsy na fibuli ?? (większe ilosci)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Banshee nie jest za bramką lvlową! Ja znam miejsce gdzie na 3 poziomie ponizej ziemi już są banshee! Chodze tam często na stalkery(są w pokoju na 1 poziomie). Kiedyś chciałem zobaczyć co jest dalej no i przywitała mnie anwiedzona babcia, i niestety już u niej zostałem
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
|
![]() Ds'y możesz jeszcze spotać w Ghost landzie (obok Carlin) - południowo-wschodnia jaskinia. Oprócz tego możesz jeszcze napotkać ghule. ;/
|
![]() |
![]() |