|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Tak na wszelki wypadek:
Nie masz włączonej Opcji "TEST SERWER" w opcjach ? (w opcjach gry). |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Jestem ziomkiem z rl tego typa u niego komp sie zwalił. Nie nie ma właczonej opcji TEST SERVER na bank. Jak zły dział to sorry ale jak jusz jest niech bedzie. Plz o odpowiedz jakiegoś typa co miał ten problem i go rozwiązał.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Za tego TYPA pewnie nikt ci nie odpowie -.-.
Kilka nowych pytań: -Firewall ? -Virusy ? -Ograniczenia nałożone na Internet przez Administratora ? |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Wiec
- firewall mozliwe niewiem musimy sprawdzic a jak to jest to to jak go zdjąć czy coś - wirusy niemozliwe bo kom jest świeżutko po formacie ( specjalnie formatowaliśmy bo myślelismy ze było coś nie tak ) - ograniczenia administratora odpada bo nie jest w żadnej sieci Wiec chyba ten firewall jak go zdjac czy coś bo ja nigdy niemiałem takiego problemu |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() Pomuzcie chlopaki ja musze zagrac w ta gre jak zdejmuje sie ten Firwel czy cos takiego
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() FireWall:
Możesz go bloknąć w ustawieniach... Wiesz, albo może poprostu: Server wyłączony? ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2005
|
![]() Juz Dziala dzieki nara
![]() |
![]() |