|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
|
![]() Czy jest możliwość ściągania gier java tapet i dzwonków za
Free ????????? Kolega mówił mi że jest taka możliwość tylko czeba mieć kabel który podpina sie do kompa do portu USB ale pierw czeba ściągnąćna dysk i z dysku na komurke Mój telefon Sony Ericsson K500i |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Jest taka możliwość ale przez USB,COM,Bluetooth lub IrDA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2005
|
![]() wiem co to jest IrDA i to drugie nie wim jak sie pisze
![]() można między telefonami przesyłać za darmoche tapety i dzwonki ale sąstronki gdzie można sciągnąć gry na dysk potem na komurke właśnie przez USB ????? chodzi mi żeby ktoś podał nazwe tej stronki !!! PS. tez słuchasz Gorillaz ! ??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() jak masz SE to wbijaj na www.club-se.pl - na forum znajdziesz dużo
www.multimedia.club-se.pl - wszytsko w jednym miejscu Gorillaz - slucham ![]() Ostatnio edytowany przez TiTuS - 19-05-2005 o 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() a wiec tak mozesz wejs tez na moja stronke o motoroli E398 tam tez masz troszke polifoni itp u ciebie tez napewno bedzie dzialac link : www.e398.ws
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A ma ktoś program dzięki któremu mogę wgrać tapety na telefon Mitsubishi M320 przez port COM?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
![]() www.forumone.prv.pl - wystarczy się zarejstrować(góra 1 min), mnóstwo wszystkich rzeczy, tapety,gry itd. znajdziecie w kategorii GSM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() www.aassdd.republika.pl
Tapety na Sagema ale gry i dzwonkiwchodza na kazdy telefon mało ich ale co tam ![]() 4Sagems A to tapetki na sagema ![]() Dlatego podaje tylko na Sagema bo sam go mam i szukam pod niego, wiec wybaczcie. Ale jak ktos ma nokie najnowsza to w PC Suite jest program co specjalnie wycina tapetke zeby pasowala na twoj telefonik