![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() Ehh.Jestem nowy na forum i przeglądałem sobie grafiki i zainspirowało mnie to.Zwykle "bazgrołki" robiłem na kartkach zeszytów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() Rękojeść źle wycieniowana, ostrze jest negatywne i nie realne pozatym to mi bardziej przypomina PŁASKI TOPÓR, niż Barbarian.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam takie sobie 2 wieżowce sklepik i inne.
![]() ![]() i proszę o komenty mego axe i mówcie czy mam rysować dalej? @Edit: widzę ,zę moje osiedle sie rozmazało więc dam jeszzce 1 link: ![]() Ostatnio edytowany przez Cloud streef - 06-06-2005 o 14:33. Powód: rozmazane miasto :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Kiepskie... Tylko tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2005
|
![]() gdzies tu jest temacik na pierwsze grafiki. pozatym zrob wiecej prac i dopiero daj do oceny bo tak to wiesz.... (zasmiecasz forum)
Ostatnio edytowany przez Therol - 06-06-2005 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Osiedle wcale nie jest takie złe, tylko musisz popracować nad zachowaniem perspektywy.
![]() Na 1 obrazku barierka jest odrobinę "wychylona" na lewo, kant tej barierki powinien być nad kantem dachu) Na 2 obrazku zła jest podłoga albo bariera (zależy, co zamierzasz poprawić). Spróbuj "przedłużyć" kontur tej posadzki - powinien połączyć się z dolnym kantem barierki, tak jak u góry. Na 3 obrazku błąd widoczny jest już na pierwszy rzut oka (niezachowanie perspektywy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:wiemwiem ,że ten krawężnik jest dziwny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |