|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Szał !!! Jejq czy pacc to jedyne wyjscie?? Fuck 3 godziny proboje w szybkim tępie wpisując wejść a tu .. dupa! Podpowiedz mi ktoś jakis fajny sposob lub nazwe progsu ktory pomaga w logowaniu. Slyszalem o programie z F12 i o tym gdzie sie od razu wpisoje acc nr i pass jak sie kliknie enter game ale nie wiem gdzie je mozna znalezc i czy jest duza szansa na bana?? prosze podajcie linki!!
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() dla twojego dobra ci nie podam
![]() chcesz se jeszcze pograc ta postacia to graj uczciwie ![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Polecam taki oto sposób:
1.Zaloguj się do Tibi do momentu wyboru chara. 2. Miej otwartą stronę tibia.com 3. Bacznie obsreuj licznik. 4. Gdy tylko spadnie o 1 na twoim świecie, to naciśnij enter. Po najwyżej kilku próbach powinno się udać. ![]() Co do programów logujących automatycznie, to nie polecam bo większość kradnie hasł i numery kont.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() @Majn
Dalam podobny temat jak ty na tibia.gery.pl Zjechali mnie jak sie patrzy;]Ale ja nie bende chamska i ci odpowiem ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() mialem tego LOgona kiedys (F12) ale mowili mi ze strace konto przez to i przestalem uzywac
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Jesli CIPy nie postawia w ciagu dwoch tygodni nowych serverow, to chyba juz wogole zawsze, o kazdej porze bedzie conajmniej 800 osob na serverach...
Dzis sobie wchodze o 7:30, mysle sobie - bedzie malo osob, poexpie, a tu bach, too many players, na szczescie po czterech probach sie udalo, potem jeszcze o 12 po ss (serv amerykanski) udalo mi sie wejsc, a teraz probuje caly czas i ciagle nic... Juz ze dwie godziny prob i krok do rzucenia klawiatura w monitor...
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Jeżeli grasz na Niemieckim serwie w niedziele wieczorem to sie nie dziwie ze masz problemy...
![]() ![]() ![]() Mój kolega używa macro maker. W tym programie nie ma key loggerów i innych bo nie jest stworzony dla tibi tylko do ogólnego użytkowania.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Paccany (
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Na Amere dziś nawet o 8:00 nie dało się "normalnie" wejśc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Metode tą Starkey zna ode mnie ... 8) zgdzam sie z nią w pelni ( co jest oczywiste ) poza jedną żeczą mianowicie : kiedy masz włączoną stronke www.tibia.com czekasz az licznik zejdzie do 850 i wtedy szybko klikasz dopcham sie w ten sposub zawsze i o kazdej poze ![]() PS: Metoda nie jest polecana osobom o braku cierpliwosci ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() czy ktos zna soposob, w jaki do swojej strony mozna dodac liczbe osob na serwerze - tak jak jest na tibia.com i tibia.gery.pl?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
![]() |
![]() Nie uzywaj tego progamiku z (f12) moji 2 koledyz ktorzy tego uzywali zostali shakowani dokladnie w wigilie niezly prezent im ufundowali hakerzy xD
|
![]() |