![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Przy jakich skilach i na jakie potwory opłaca sie brać axe/sword/calub/power(lol) ringi, bo nie wiem. Jakby co to mam 60 skill axe i walcze fire axe (38 atk).
---------------------------- Prosiłeś o dodanie eq ok. Warrior helmet, Crown armor, knight legs, vampire shield, fire axe, butki, scraf (po treningu bo teraz non stop trenie wymieniam na platinuim) skile 61/60 już są. I chodzi mi bardziej czy opłaca sie urzywac ringów np. na expo na guardach i takie tam.... chodzi mi o axe ringi bo ich urzywam jak cuś a wiadomo że z guardów i soldów wylatuja one. Ostatnio edytowany przez Diuks - 18-05-2005 o 20:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gdy solujesz coś mocnego(drag, dl, gs,duzo innych)
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Cześ ja ci moge napisać na jakie potwory itd. ale twój temat jest tak ogulny że to aż głowa boli przeciesz jakbym miał pisać na jakie potwory i z jakimi skilami (z tych wysokich skili wnioskuje że twój lvl też nie jest niski załużmy że 30 no to i tak byś musiał napisać jeszcze jaki eqip i troche dokładniej o jaki lvl ci chodzi.
Ostatnio edytowany przez LORD DIABLO - 18-05-2005 o 20:16. |
![]() |