|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy dać to na tibianews.net ? | |||
TAk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
39 | 69.64% |
NIe |
7 | 12.50% |
JAk chcesz... |
10 | 17.86% |
Głosujących: 56. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Mam zamiar wrzucić jedną pracke na Tibianews.net ^^ więc potrzebuje pare tipsów na temat co poprawić (Wiem że ogien poprawić musze....ciągle nad nim pracuję).
Ta praca jest to poprostu powiększona (przedchwilką zrobiłem większy format (więcej domalowałem) ). Więc przejdźmy do rzeczy: ![]() Stara Wersja Prawie Najstarsza Wersja Najstarsza wersja Więc powtarzam, co mam tu poprawić (nie mówicie że ogień bo to wiem), widzę że zbyt jasne odblaski są ^^ zara poprawie ![]() Aha Oceńcie też czy dać to na Tibianews czy nie ? EDIT: Poprawiłem troche odblaski ^^. Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 15-05-2005 o 22:13. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obrazek EDITED !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() W sumie całkiem całkiem ^^, heh ale nie mozesz tego tak po prostu "dać sobie" na tibianews... wyslij im to, jak sie spodobą to dadzą do niusa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem, tylko zanim wyśle to musze to zrobić ..... jeszcze ładniejsze, dlatego czekam na wasze odpowiedzi co tu poprawić -.- ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Ja mam sugestie ;P mianowicie popraw smoka bo go moim zdaniem za malo widac, za duzo cienia ;p (lub po prostu odblaks od ognia bedzie oswietał smoka)
Ostatnio edytowany przez blakes - 14-05-2005 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikt ważny
|
![]() Przede wszystkim to nie jest smok, tylko jaszczurka, której osobiście wydłużył i wyszczuplił ogon.
Aby stałą się smokiem potrzeba jej.... skrzydeł! Kolejna sprawa... czy mi się wydaje, czy tek rycerz ma mackę ośmiornicy zamias lewej dłoni? Jego miecz powinien być pochylony w lewo (będzie rąbał) lub w prawo ("to ten mnie ukuł!") Popraw też jego płaszcz. powinien być bardziej widoczny i trochę opadnięty (czy tam wieje 100km/h?) Zeby nie było, że zgredzę... praca mi się podoba, tylko powiedziałem to, co moim zdaniem powinieneś poprawić.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() popraw tego smoka, poprostu umyj go, zmyj tą oliwkę!(dżonson bejbi[tm])
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() hm...odblask od ognai powinien mieć inny kolor<ten na skale>
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A no tak, miałem zrobić szkrzydła ^^ O tym zupełnie zapomniałem
![]() ![]() ![]() Co do rycerza także ... zapomniałem uszczegółowić (jest takie słowo ^^ ?) Lewą rękę. Jak już mówiłem, nad ogniem się jeszcze męcze .... Smoka rozjaśnie troche .... (Ale ta oliwka mi pasuje :/ JAkoś bez niej smok wygląda poprostu jak wąż ze skrzydłami .... no oczywiście tu jeszcze nie ma skrzydeł ^^ ). Co do płaszcza (czy tam peleryny) Samo uderzenie Ognia robi ogromny wiatr (nawet nie wiatr.... sam nie wiem co to jest ^^ taka fala uderzeniowa.... i to właśnie ona podniosła go). chce jeszcze poprawić tą tarczę ^^ bo za mała jest ^^ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Smoczek Edited, 3 dodatki:
-Skrzydła (taki nijake... będę musiał je chyba powiększyć) -Lewa Ręka u rycka -Końcówka Ogona Miałbyć rozjaśniony.... a wyszedł znowu ciemny ^^ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nikt ważny
|
![]() co do płaszcza.. mozę i tak, ale moim zdaniem powinien być szerszy
tak sięzastanawiam co to jest to białe między płaszczem a lewą ręką? Aha, jeszcze jedno. On ma głowę wykręconą o 180 stopni?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Ale wiem oco ci chodzi, jak sie przyjrzałem to zobaczyłem niby... twarz na tyle hełmu ^^ ... poprawie to potem. Co do Tego "Między płaszczem a lewą ręką" to jest poprostu błysk.... i on się tak rozproszył się po pancerzu (to taki naramiennik).... Ten armor jest troche podobny jak z Dragon Balla ... (jak oglądałeś to wiesz jakie tam na ramienniki niektóre pancerze miały). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 14-05-2005 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Bene! Nie widziałem lepszego! Dawaj to na tibianews
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jeszcze nie dam na Tibia news. Musze poprawić ogień oraz pare istotnych elementów -.- ... nie chce dać czegoś co źle mi wyjdzie (jakoś dalej mnie to nie przekonuje by dać na tibianews ... ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Daj na tibia.news ale hmm...dopacuj jeszcze.
Może byś dorobił jakieś trupy na ziemii i jakieś kosztowności/skrzynie<jak wiadomo w światach fantasy smok zawsze pilnowały skarbu> co Ty na to?
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Thnx, niedługo zobaczycie Kopę złota koło Smoczka ^^ (albo jakieś miecze itp.)... Thnx za pomysł, Co do trupów... to nie zbyt ^^ JA Humanoidów nie zbyt umiem rysować ^^... A nie chce mi się znowu męczyć z nieciowaniem od nowa ^^ . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() juhuuu mam swój wkład xD
życze powodzenia- aha i nie samo zloto, tylko jeszcze jakieś błyszczące rubinki, szafirki itd ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Mi się tam ten smoczek od początku podobał
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Loozik ^^
Nie przekombinuje ^^ A jeśli nawet to mam stare wersje obrazków ... więc będzie można to naprawić ^^ . Teraz może se go podrasuje ^^ . I tak nie mam w co grać (czekam teraz na czerwiec ... wtedy Dragon RAja będzie spowrotem Darmowe ^^ oraz 2 miechy aż mi rodzice oddadzą 200 zeta przeznaczone na Guild Wars'a :/ (miałem odłożone 300 ale mi zajumali Rodzice ^^ ) ) . Cya . ! . |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Dobra, macie mnie ;<
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master Silvon
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Hiho
Ja bym ci polecił zebys zrobil miecz w ruchu bo tak jak by ten miecz ma takie dlugie ostze i taka mala raczke najlepiej pomiejsz ostze i zrub miecz w ruchu P.S.co ty nato narq
Name: Master Silvon Sex: male Profession: Elite Knight Level: 50 World: Calmera Residence: Thais Last login: May 12 2006, 14:49:42 CET Comment: ~~ Account Status: Premium Account |
![]() |
![]() |