|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zapraszam do tego tematu komentujcie.Temat dotyczy gildi Metru Nui na Guardi wszyscy z gildi zameszczać tu zdjęcia!!!!
Ja zaczybam ![]() 9 lvl ![]() 10 lvl ![]() 12 lvl ![]() 14 lvl ![]() 15 lvl ![]() 16 lvl ![]() 19 lvl ![]() 20 lvl ![]() A teraz......Magic LvL ![]() 15 mlvl ![]() 24 mlvl ![]() 26 mlvl ![]() 27 mlv ![]() 28 mlvl ^^ ![]() 30 mlvl ![]() I club fighting ![]() wiem wiem większość z Was już śpi przed kompem ale niemartwcie się to już koniec ADV teraz Guardy nieche mi się komentować tego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a TU macie filka tylko dla ludzi o mocnych nerwach (40 minut mfania się) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xolen - 08-06-2005 o 18:55. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Gratz Xolen, masz jeden z wyzszych mlvli facc. Niedlugo spodziewajcie sie sporej dawki ssow, nie tylko ode mnie i Xolen'a.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() ss'y powiem szczerze nudnawe lekko
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nice ss. No widać, nie? Nawet na darmowym koncie mozna zrobic 20 level i miec wysoki lvl na serverze. Tylko kilka nocek, albo wagary i mamy
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kurczaczek - 08-06-2005 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() heh teraz czas na mnie, mój pierwszy screen wiem ze do kitu itp itd. ale nic mnie to nie obchodzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No dobra, teraz moja kolej :> Czas na Życie z Ya'boolem xD :
Level 8, straszne meczarnie, ktore malo mnie nie wykonczyly ![]() ![]() Level 10, awans na 9 pominalem, ale i tak nudy xD : ![]() Level 11, jeszcze 4 i sd ![]() ![]() Level 12, no coz coraz blizej do celu ![]() ![]() Level 13, i kto powie ze expienie sorcem jest ciekawe ? : ![]() Level 14, niedlugo przerzucam sie na rotki, wiec zmienie scenerie : ![]() To by bylo na tyle, moze dzis dodam jakiegos advance'a. Hail Metru Nui ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Oto coś ode mnie:
Solowałem beho bez ihów ani uhow ![]() ![]() 3 mlvl ![]() ![]() Mini przełom ;p ![]() a tutaj taki ssek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pora uaktualnic ten temat, i wypchnac na 1 strone xDDD.
16 Level: ![]() 17 Level: ![]() A teraz 2 awansy w Magic Level'u: 23 Magic Level: ![]() 24 Magic Level: ![]() Jeszcze jeden i sdki xD Btw. Xolen pala odszedl do Calvario, ale jeszcze bedzie tego zalowal. Komentujcie ssy ! |
![]() |
![]() |