|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Józefów k.Otwocka
![]() ![]() |
![]() film rozkreca sie naprawde dopiero w orc fortess -wart obejrzenia do konca
http://rapidshare.de/files/1755694/vsdragon.rec.html Oglądajcie i wypowiadajcie sie ^.- Ostatnio edytowany przez Valarian - 14-05-2005 o 16:41. Powód: 2 film ukazywal quest i zostan usuniety |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Gliwice
|
![]() No, No
Filmik fajny tylko mam dwa pytania: 1)Jakie skile mial ten palek bo coś cienkie hity sadził 2)W temacie pisze, że tu maja być 2 filmy, a jest tylko 1 ![]() Do pytania 2): Nie zauważyłem napisu na dole :/ :Ostatnio edytowany przez Valarian - Dzisiaj o 16:41. Powód: 2 film ukazywal quest i zostan usuniety Ostatnio edytowany przez Trojanilus - 14-05-2005 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Aleksandrów Kujawski
![]() |
![]() Zaje*** filmik
![]() ![]() ![]() ![]() PS. Jestem jego friend ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nietypowy - 15-05-2005 o 07:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Więcej wypowiedzi plizzzzzzzzzzzzzzzz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fajny filmik, w szczególności że ja też gram na pandorii.
![]() ![]() BTW gdzie ty expiłeś do 50lvla??
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
|
![]() Spoko niezly hardcore..... ja bym sie bal wejsc do OF i sam i bez gfb i tak ogulnie podziwiam cie
btw. Dalej cie huntuje ten sku****** Relyt ca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Pisz/Mazury
![]() |
![]() no moze byc ... ladnie si uhasz i tyle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Ten skur...... Relyt ma mnie na vip co prawda ,ale mam spokój od jakiegoś czasu może zapomnial mnie już w każdym razie jestem przygotwany na jego atak i wyglądam go na vip
A 50 lvl wyexpilem na dworf guardach,elf fortess i pohu- tam czesto mozna mnie spotkac poexpie na pohu do 60 tak mysle |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Hmmm...
Skille Pallka 70 w dist -.- A takie hity w spearmanów że hey (chyba best to był ok. 50 , chodzi mi w spearmana orca )^^ Więc, co tu powiedzieć ... Nie oglądam filmików z tibii no ale.... zrobiłem dla ciebie wyjątek (że tak ładnie poprosiłeś ^^ ). Gratz i powodzenia ^^ . Aha, Zycze ci zdobycia D-Lance . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Skomentować to mogę jednym cytatem:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Zaj.... film !!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() BRAWO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiencej takich filmów a zostaniesz tibiańskim idolem ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Nice, Pozdro Malach
![]() Ps. May 16 2005, 00:04:41 CET Killed at Level 51 by Relyt Ca and by Drotter Thats why I have left Pandoria :|
Am I evil ? Yes, I am Am I evil ? I am man, Yes, I am Ostatnio edytowany przez Hitmanu - 16-05-2005 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Val tu Diix jeszcze im dupsko skopiemy ^^ niech ja tylko się spręże i żeby hmmki były (plz provider in pandoria) to nas popamietają
![]()
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Hehe mnie też kiedyś huntował Relyt Ca, ale potem zaprzyjaźniłem się z tym kanadyjczykiem(po wojnie). Jeżeli umiecie pisać po angielsku, nie wyzywacie go i nie przejawiacie emocji to może da wam spokój
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Odrodze sie jak feniks z popiołów... stracilem połowe eq ale zakupilem pacca
Najgorsze jest to ze gdyby ten gnojek nie byl w everlight nie balbym sie go, a dokopal bym mu chetnie za wszystkie deady moich znajomych zabitych wyłącznie przez jego kaprys Rikimaru jak mozna sie z takim c***em zaprzyjażnić? |
![]() |
![]() |