|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
Lokacja: Łódź
|
![]() Mam do was ważną sprawe w tibii zakładce menu\graphics\advanced
jest opcja "show light effects" jeśli j ą się wyłączy grafika robi się okropna. U mnie ta opcja jest zablokowana, nie da się jej włączyć. przeinstalowywałem tibie z trzech stron i dalej się nie da. Czy ktoś wie w czym tkwi problem i jak go rozwiązać plz pomóżcie!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Mam dokladnie taki sam problem... WIEM(!!) ze juz byl taki temat, ale nie wiem czemu the magic "szukaj" button doesnt dziala!
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Przeinstalowanie sterownikow karty graficznej
or Sprobuj w fullscreen mode powinno zadzialac jednak mysle ze najwiekszy problem tkwi w sterownikach |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2003
Lokacja: Łódź
|
![]() popieram 100%, NIE KASUJCIE PLZ i odpowiedzcie, bo tak się prawie nie da grać, walnąłbym screena, ale mi sie net wali
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Rankor mądrze gada. U niektorych pomaga reinstalka grafiki, u innych fullskrin. Jeszcze slyszalem o triku ze zmianą windowsa (czego to ludzie nie zrobią dla tibii) i zmianą w ustawieniach kolorów.
|
![]() |
![]() |