|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Otóż widząc i przeglądając grafiki od strony pierwszej do ostatniej nie śmiem twierdzić, że dwa lata temu było mniej Artystów i mniej usiłujących się wpierdzielić do Artist.
Oczywiście ja w głębi duszy chcę, ale jak to mówię „Temu, któremu ktoś powie, że robi dobre grafiki to ten będzie bardziej arogancki i nie miły dla nowych początkujących Artist” Dlatego ja na razie nie chcę wracając do tematu Pancerz robiłem przed chwilą tarcze z dwie godziny temu. Dałem grafikę do „Pierwsze grafiki”, ale nikt nie komentuje =/. Dlatego daję tutaj grafiki będą, co jakiś czas dodawane. Uważam że to są złe grafiki może dla was dobre ale nie mdlejcie PLX : ]. Właśnie oglądasz Miedziowy Pancerz Chermenla. ![]() Na swojej zakrwawionej ręce widzisz tarczę "Hikozoshi". ![]() Widzisz w gablocie "Kapelusz Włóczykija". ![]() Edit: Miecz 50x50 ![]() Edit: Plate shield: Ok męczy mnie juz kolor plate shield, więc dodałem nową ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dentdu Wymyslony - 18-05-2005 o 15:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() No ładne ładne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Dodałem nowy miecz komentujcie ludzie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() miecz ci wyszeld za***iscie, reszta tez widac ze kawal dobrej roboty, wiecej plx plx plx !!!11
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() ładne zwłaszcza miecz
![]() a ja czekam na to o czym Ty wiesz =) i mam nadzieję że będzie tej samej jakości =)
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() @Raistilinek hmm próbowałem to zrobić ale wiesz,,, hmmm jeszcze popróbuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ok licze na Ciebie =')
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Kurde... Coraz częściej widać identyczny styl rysowania przez nowe osoby... Te same błędy, wzory prawie identyczne itp. itd.
Ale pomińmy to. Grafiki, no nie będę kręcił kiepskie. Armor jak helmet, tarcza jak armor, kapelusz jak kamień. Miecz: wyobraź sobię go w rzeczywistości. Spróbuj go złapać. Za co go złapiesz ? Brawo, za rękojeść. Wyobraź sobię owy miecz ważący np. jakieś 5/8 kg. Złap go teraz za taką malutką rękojeść, i spróbuj nim wymachiwać aby Ci nie wypadł z ręki. Wiesz już co w nim źle zrobiłeś ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
![]() |
![]() Ten miecz nie jest taki super te same bledy co Majin Vegeta zle cieniowanie.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Na przybliżeniu dopiero widać że jest inny styl cieniowania niż nowicjuszy (Nowi kolorują na płasko.... nie zwarzając uwagi czy to jest wypukłe czy tez nie....). Tu na przybliżeniu dopiero widać że przybliżenie jest nawet nawet... ale kilka porad:
- używaj przynajmniej 3 odcieni jednego koloru (taka podstawa, oczywiście możesz użyć 30 odcieni jednego), Bardzo ale to bardzo jasny , średni (podstawowy) oraz Ciemny (prawie że czarny ale nie żeby nie było widać jaki to odcień). Tego używaj tylko na wypukłych rzeczach ^^ - Próbuj nie kolorować zanim użyjesz kopiuj -> wklej -> obróć itp (popatrz na tarczę -.- , tam jest dobry tego przykład czemu tego nie rób). Tarczę i inne podobne rzeczy koloruj dopiero jak WSZYSTKE KONTURY są skończone (a nie zanim jeszcze obrócisz). - Cieniuj inaczej niż druga strona danej rzeczy (tarcza ma dużo podbnych elementów) To chyba te podstawy wymieniłem, ^^ Rób dalej ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki Avager Tymczasowy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() [Offtopic]Mów poprostu Avager ....[/Offtopic]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
czemu mi nie odpisałes na wiadomość? to nie miłe być olewanym. A przy okazji- miecz mi sie nadal podoba
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Dodałem nową grafikę (Plate shield) jest na tym topicu post "1".
|
![]() |
![]() |