|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Szłam sobie przez podzimie i nagle zobaczyłam jakis dziwny tunel
![]() 2.Poszłam tunelem i zobaczyłam Guziczke (Ta którą uratowałam w 1 częsci) -siema ewajkułują rookgad z powodu króla piekieł (demona)Powiedziałam im że nas uatujesz -Ja?Dobra spływaj ja ide 2.Poszłam się spytac profesora PHILIPA co to może oznaczać ![]() 3.Szłam przez ulice malinową ![]() 4.Wróciłam do domu i zobaczyłam mojego brata , który na zrządzenie losu jest elfem (Spowodował to król piekieł[On spełnia najgorsze koszmary , a mój brat nie chciał być elfem])Mój brat miał ciężko w Edron więc moja mama przeniosła as do AB'dendriel. ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() co prawda to jest słabe nie bede cie tu oszukiwał ale probój moze zostaniesz wielkim fake'owcem
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() sorrry ale wejdz w painta i otocz litery czarna obwodka
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Znowu.... do kitu... rany gostek, jak już robisz fake to sie postaraj qwa ! a nie walisz w paincie byle jakie literki (by było) na screenach z gierki ..... WEŹ ZRÓB COŚ WIĘCEJ A NIE PISZESZ BYLE CO ..... heh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Świat: Celesta
![]() |
![]() Zgadzam się z przedmówcami. Oprócz tego błędy ortograficzne np. "Som", "Pujdę". I jeszcze Fenza w VIP'ach... Nie to żebym coś do niej miał, ale trochę to żałosne. Zapomniałaś jeszcze o Narelim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() do dupy po pierwsze to rob obwodki do okola napisow mzoebedzie lepiej
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() Po prostu ci sie nie chce robic obwodki!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() A dla mnie sie podoba ale ta obwodka faktycnzie by sie przydala rob dalej
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Poszłam do Ab'dendriel lecz tam powiedzieli mi
Cytuj:
![]() Poszłam do tej całej szamanki ![]() Słowo się rzekło ![]() Szybko pobiegłam w jakieś spokojne miejsce żebym mogła poczytać ![]() C.D.N.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam nadzieje że CDNN ... (ciąg dalszy nie nastąpi). Jeśli masz zamiar tak dalej robić to zrezygnuj !!! (czcionka i... czary ????)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Zacne! Rob wiecej! Graficy komputerowi tak nie umieja!
------ Na powarznie-beznadziejne..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
|
![]() naucz sie pisac a pozniej fake ..... som pujde .... boooooooooooooooooze jake noobki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() trzeba komentowac? badziewie strzelales z baka bo coa zobaczylem jak jush przejezdzlaem na dol bo asz mi sie zygac zachcialo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pobiegłam na statek zapłaciłam 130gp i zaczęła sie podruż do Venore.
Oto jestem w Venore. ![]() Pobirgłam do biura szybkiej teleportacji o banalnej nazwie "Płomyczki teleportu" ![]() ![]() czekałam cierpliwie. ![]() W końcu teleportowałam sie do świątyni. ![]() Podeszłam do tego mnicha. ![]() Szybciutko pobiegłam do sklepu w którym sprzedawały potwory myślałam że tam go znajde.(Jeśli zastanawiacie sie dlaczgo wszyscy mówią do niej panienko to powiem że jej rodzicę są arystokratami) ![]() Podeszłam do Tego gostka który wygląda jak Necromata ![]() Pobiegłam do depo przeczytać tę księgę zebrań potworów ![]() Strój nie wyszedł jak chciałam , ale co tam ważne że wejdę na imprezkę. ![]() (Sorka za brzydką krew mam samego painta!) Weszłam do sali pełnej potworów. ![]() (Sorka za niedokączenia ale mam tylko painta!) C.D.N.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skomentujecie nie pożałujecie
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Blee, moje pierwsze fake'i wygladaly o wiele lepiej ;P . Pozatym, nic sie nie zmienilo. Wrecz na gorsze. Odpusc se, bo jak masz tylko painta to rozumiem, ale nie wiesz chyba jakie ma możliwości xD .
P.S. Po pierwszych 3 sskach juz wiem, ze do kitu. Bledy itp. fuuj x[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Świat: Celesta
![]() |
![]() Pomysł jest nawet fajny... Znacznie gorzej z wykonaniem. Już nawet nie będę się czepiał braku obwódek dookoła liter, ale błędów typu "podruż", "Cyklops" czy "Priestes" (powinno być przez dwa "s"). A tej imprezy chyba nie trzeba rozkręcać. Monk i tak jest już nieźle nawalony, bo się przewraca... A może już leży na ziemi? I jeśli to jest impreza na cześć króla piekieł to mogłaś sobie darować tak szanownych gości jak Trolle i Orci, a postawić raczej na np. Demon Skeletony.
Ostatnio edytowany przez Kebes - 06-04-2005 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Dno, mysle, że nie musze się rozpisywać, słowo 'dno' wpełni oddaje moje odczucia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale moge tylko pogratulowac wytrwałości... wszyscy mówią że to dno (99%) i oni właśnie mają racje, a ty nadal i nadal robisz denne fake'i... gratz.
|
![]() |
![]() |