|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam dwa pytania. Pierwsze to czy CipSoft wydaje komunikat lub zapowiedź odnosnie nowych serwerów.
Drugie to z kąd mozna się dowiedziec o najbliszym updacie do Tibi i co ile mniej-więcej jest wydawany nowy update. Przede wszystkim zalezy mi na odpowiedz na pierwsze pytanie. Szukałem, ale nigdzie nie znalazłem. Jezeli bylo, przepraszam.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie, Cipowie nie mowia kiedy stworza nowe srvery ale ostatnio pojawiaja sie one co miesiac
Nie mozna (jak mi wiadomo a moge sie myli) dowiedziec sie onowym upadet ani nie wiadomo kiedy bedziem chociaz ktos na forum mowil ze w czerwcu Upadety sa mniej iwecej co 6 miesiecy chociaz nie jestem tego pewien Jak ktos wie cos na pewno to prosze to powtorzy ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() CIPSoft nie zapowiada czy są nowe servy. A większy update jest co około pół roku.
EDIT: wyprzedziłeś mnie o sekundy ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() CIPY nigdy nie wydaja zadnych komunikatow, co zamierzaja robic !
Jesli chodzi o serwery w 99 % jest to zawsze wielkie zaskoczenie. Statystycznie jednak jest duza szansa, ze nowe serwery powstana w ciagu najblizszego tygodnia (gora dwoch). Co do updatow jest podobnie. Pewna zapowiedzia jednak jest test serwer, na ktorym mozna przetesowac nowe rozwiazania (o tym CIP na szczescie informuje). O zmianach niestety zazwyczaj wszyscy dowiaduja sie z newsow na www.tibia.com (juz po fakcie) Pozdrawiam Thor |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Polecam notoryczne sprawdzanie tibianews.net (autor tej strony to GM Excessus) oras newsow na tibia.com .