|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() 2 dni temu skńczył mi się pacc, ze względu, iż oficjalnie nie mam jak grać, nie mam możliwości przedłużyć. Jetem w szpitalu i gites, niestety ten szpital ma komputery, teraz już zresztą z tibią
![]() Wchodze do tibi o godzinie 8 rano, loguję się, spoko. O 12 próboję wejść, jest już spora kolejka. Dobra staję w kolejce. Kiedy dochodzę do około 20-30 miejsca z niewiadomych powodów jest przerwa w dostawie neta w szpitalu. Oczywiście wywala mnie na chwilę i tak w kółko... Jest godzina 20, nie dostałem się jeszcze do tibi i realnie trafia mnie szlag. Według mnie tibia powinna zapisywać np 10 minutowe cookies na komputerze, które umożliwiały by między innymi zalogowanie się od razu po dedzie, co o tym sądzicie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Polska Służba Zdrowia...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dobry pomysł, ale powinien działać na np. jednego deda na tydzień.
btw. Gdzie ten szpital bo chyba sobie coś zrobię, żeby tam trafić ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() A ten szpital ma dobre łącze? I wogóle: Przyzwyczaj się, do bycia faccem ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Nieźle szpital z kompami i w dodatku z netem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() 3 komputery bo odział dziecięcy, net słabiutki, ale chodzi... No właściwie to 2 kompy bo jeden ja okupuję
![]() |
![]() |
![]() |