|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Jak wszyscy wiedzą potwory bardzo upierdliwe, zazwyczaj stawiane jako kłody w questach. Na niższym lvl raczej nie do pokonania bez niewidki, lub (paladynem) z dystansu. W tym temacie mogę się też pożalić na niewidkę.
Pewnego dnia byłem sobie na Isle of the Kings. Byłem przekonany, że jestem w stanie pokonać wszystko, ale tylko na trzech pierwszych poziomach. Podkusiło mnie, aby na niewidce zejsc na -4. Ok, zszedłem zabiłem ghoula i zabrałem się do dsa (ds tak skutecznie mnie szukał, że jego koledzy stalkery mogly sie do mnie dobrac). Zabiłem stalkery i całkowicie zaskoczony byłem, gdy ds zaczął mnie gonić i dopiero gdy dostałem za 50 (tak, tyle miałem hp) skapnąłem się, że nie mam niewidki. Dobrze, że póki co, ta postac ma dopiero 17 lvl więc straciłem 6k exp, ale i tak to trochę roboty. Co prawda na IotKu odrobie to szybko, ale jedno jest pewne: DS, to nie jest potwór do expienia. A co wy mieliście z tym bydlakiem? PS. Ja soluje 4 dsy w triangle tower, ale tu mi inne bydlaki przeszkodzily w zabicu go. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
|
![]() A ja jak jeszcze grałem Knightem to wpadłem w full resp dsów na ghostlandzie i stracilem ponad 60 k expa
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Pomfrey
Profesja: Elite Knight
Gildia: Beyond the Obvious
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 92/89
Poziom mag.: 8
|
![]() DS to chyba jedne z lepszych potworów na tibii.
Sorc i druid najlepsze miejsce z DS to fibula (rotwormy + ds) Paladyn najlepsze miejsce z DS to darashia (necro + ds) Knight poh (cyce, slimy, orki, smoki + ds) To ostatnie mi sie bardzo podoba (nie licząc orc fortess) You advanced from level 60 to level 61. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() Dsy to najlepsze potwory do exienia dla palków.Dla tej profesji nie sprawiają one zadnych klopotów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Świat: Isara
|
![]() re: UP
Jeśli podczas bicia Demon Skeleton'a, nie złapie się laga to nie sprawiają one żadnych trudności. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Omg. Wg. mnie paladyn ktory robi mass hunty na DSach lepiej by zrobił jakby chodził na dragi -.- Sor i drut maja do dupy bo to coś ma 400hp i idzie 10 hmmow. To jest moje zdanie -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Moim zdaniem hunty na ds'y sorkiem też się nie opłacają, loot rzadko wypada i wogule...HMM waste
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ehm... powiem ze jezeli sorc wybiera się na ds'y idzie dla expa nie dla loota.
Paladynem ds nie sprawia problemów na otwartej przestrzeni. Knight i ds... jeżeli ktoś uważa, że sorc z ds to "hmm waste" niech pomyśli czym to jest....
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
10run = 50 wystrzałów 30*50 = 1500 HP Czy aby na pewno idzie 10 HMM-ów ![]() |
|
![]() |
![]() |