|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Czesc slyszalem o nielegalnych serwerach wie ktos cos o tym jezeli tak to niech ktos mi poda informacje jak mozna dolaczyc sie do takiego serwera i czy mozna zrobic taki serwer i jak wiem ze nielegalne serwery sa (nielegane) ale mnie wkuzaja swiaty na kturych jest pelno pk a na swiecie non pvp nie chce grac dam pzyklad mialem 19lvl zabil mnie pk dla jaj i stracilem 10k exp pracowalem na te 10k expe 3 dni prosze powiedcie jak zrobic nie legalny serwer plzzzz.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Wiesz jak sie robi te serwery ja zaryzykuje plz powiedz
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie można tu gadać o OTS, ale na tibia.xx.pl można, zeby nie było nie mówie ze tam jest OTS, no i nie mówie ze nie ma
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Powiem jedno - Jesli nie chcesz ginac to ots nie jest miejscem dla ciebie.
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Ludzie czy wy serio jestescie tak leniwi ? powiedz, ile czasu zajelo ci napisanie tego , zeby ci ktos jednak powiedzial jak zrobic otsa? a ile bedziesz ew. musial czekac az komus sie zechce wszystko dokladnie ci wytlumaczyc? a teraz powiedz ile czasu zajmnie ci wpisanie na google - open tibia server ew. ots, nie mowiac juz o tym abo poszukac na innych stronach o tibii ktorych w polsce nie brakuje, eh..
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj: