|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Otoz jak dowiedzieliście się z tematu tego wątku wg. mnie CIPsoft jest głównym problemem Tibii. Gdyby pisali ją inni ludzie (nie matoły) to mogłoby być znacznie lepiej. Zapraszam do konstruktywnej krytyki tej oto firmy. Postaram się także zaprezentować plan rozwiązania problemu za pomocą "tarczy do rzutek voodoo", oto zarząd CIPsoftu na mej ścianie:
Widok ogólny: ![]() Lekkie zbliżenie: ![]() Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Zdjęcia już widziałem, a gdyby nie ten problem to byś w Tibię wogle nie grał -.-
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Twoja odpowiedź jest lekko nie na miejscu, ponieważ:
1. Zdjęcia wykonałem przed chwilą w moim pokoju za pomocą mojego aparatu w komórce. 2. Ja nie gram w Tibie. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Więc po co narzekasz jak nie grasz.
Beznadziejne jest to, że każdy klnie na nich, by ich pozabijał, a gdyby nie oni to by wogóle nie grali w Tibię. A jeśli się nie mylę to w dziale Inne jest przyklejoney do tego temat. Bezsens, zamykam.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |