|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
Witam!!!!!
2.03.2004r. ok. godziny 21:00 czsu naszego (polskiego ) na Eternii, w miodem i mlekiem płynącym mieście Ab'Dendriel odbył się pierwszy w historii Tibii (chyba) koncert zespolu "Suck MY Duck"!!!!!!!!!W skład zespołu wchodzili: Grimgor Seek --> Bebny! Lihilif --> Trabka Yaskier --> Trabka Wszyscy (lacznie z publicznaścią ) udzielali się wokalnie ... (widać na ss'ach)Początek konceru: Podwójny wokal : Tutaj sie troche piosenki pomyliły : Aż nagle zaczęły sie Kibolowskie piosenki o legii w ktorych przodował Lihilif : A teraz solo Yaskra: I jak to zwykle sie kończą koncerty słabych kapel --> ROZRUBA!!!!!!!!! (Widownia weszła na scene a potem ja zniszczyła : Jednak niektórzy nawet bez sceny potrafili dalej spiewac! : A na końcu wszyscy poszli chlać na całego : Jednak nie obyło sie bez dziwnych zachowań , gdzyż co jakiś czas ktoś walił gfb na całą scene i dlatego na jednym screenie widać ze mam już żółte ... NA szczęście Mirocha mnie uleczyła... ...Ogólnie było super!!!!!! (według czasu Tibijskiego bawiliśmy się okolo 5h )Sry że niektóre ss'y trochę sa niedokładnie skierowane na całą akcję ale dopiero od niedawna zacząłem uwywać UOsu i zaznaczyłem "only game area" i tak wyszło ![]() Komentujcie plz!!! [Edit: ]Ok u mnie już wszystko działa... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
No ładne ss'y szkoda że ja wtedy nie byłem online była by większa widownia
![]() PS.Kolorowe Dropsy RULEZZ!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
Kolorowe Dropsy rulz rulz rulz rulz
... no szkoda że cie nie było ... ale co robić ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
|
Kolorowe Dropsy rules ;] A mnie tez nie bylo jak byl koncert ;[ Ale SS;y fajne
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
|
Super ss, fajne piosenki, tylko bez tego akcentu metalowego eh. Kiedy przyjeżdżacie do Thais zaśpiewać. Całe Thais czeka i pozdrawia.
LEEEEEGIAAAAAA RULEZZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
|
buuuuuuuuu
![]() tak zarąbiście zapowiadający się temat, a nic nie mogę obejrzeć bo przekroczony jest limit transfera... ![]() może za ghodzinę się uda
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
hehe fajne ss
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Stan: Na emeryturze
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
|
Właśnie że nic nie widać na ss
![]()
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
|
Noooooo!!!! Taki koncert to ja rozumiem
![]() ![]() ![]() Są wulgarne spiewy, rozroba i oczywiscie wodeczka. Wielkie gratz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
Spox ;] mi sie podoba lallalalalal ja moglbym spierwac lalaal ;]
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
Z tym gfb to mi sie nudzilo
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik forum
|
Niezle ssy a koncert ROX , ludzie tacy jak wy utzrymuja klimat tej gry =] niezla robota.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
|
Wypasione screenki
Przydał by się taki koncercik na Lunie! Chce ktoś założyć kapele? Tylko przydała by się jeszcze jakaś gitarka czy coś w tym stylu ![]()
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
JUPI!!!!!!!
zobaczyłem wkońcu!!! zajefajne ![]() LEGIA MISTRZ!!! niech żyją kolorowe dropsy, a Mariolka miała fajny biust pozdro i narka
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Eeee thx
... Z tym przyjazdem do Thais to chyba byśmy musieli wtedy brać oplatę za wstep zeby sie zwróciły koszty podróży ... Ale pomyślimy nad tym ...@Xanatos: Mirocha też miala fajny biust ...@Hinol: Akcent metalowy był ale maliutki bo Yaskier zacząl śpiewać "Saint Anger 'round my neck!!!" hehe na nastepnym koncercie postaramy sie wsadzic jakis kawalek metalowy ... moze KoRn ... Tylko jak go zagrac na trabkach ??? ... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
|
buahaha
no fakt ![]() jeszcze nikt nie grał rocka na trąbce ![]() ale są gdzieś chyba gitary do kupienia... w venor najprawdopodobniej... (chyba miałem jedną jak mi jeszcze działała tibia -_-" )
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
|
Heh...fajny pomysl z tym koncertem....macie jeszcze jakies zyczesane pomysly??
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
Planujemy tournee o nazwie "Suck My Tour" ale nie wiem czy sie uda
... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Mordimer Madderdin
Profesja: Knight
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
|
Świetny Pomysł
Oby jak najwięcej takich akcji ![]() Bardzo to umila ger w Tibie ![]() Jeśli ktoś nie ma zamiaru sie expić a naprzykład robi runy i siedzi w mieście to czas regenaracji powinien poświęcić na tego typu rozrywki ![]()
|