|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() jak myslicie kto wygra puchar swiata w skokach ahonen czy ljoekelsoey weglug mnie ahonen bo ma duza przewage i jest lepszy on nawet jest przystojny i podoba sie mojej mamie ekhem... na szczescie ma zone i dziecko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Moim zdanie wygra ten drugi (nie chce mi sie jego nazwiska pisac
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
|
![]() Moim zdaniem wygra Ljoekelsoey ale wszystko możliwe że ahonen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() kibicuje norwegowi ( nazwiska nie pisze, wymawiac umiem, ale pisac nie za bardzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja tez jestem za Ljokelsoey'em, jednak przewaga Ahonena jest strasznie duza i w zasadzie juz tylko jakis kataklizm moglby mu odebrac puchar z rak. Gdyby nie odwolano tak wielu zawodow z powodu wiatru, to moze i Ljokelsoy mialby o wiele wieksze sznase na krysztalowa kule.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Achonen to stary wyjadacz nie liczyłbym na to że straci taką przewagę.Norweg ma małe szanse na wygrane ale wszystko jest możliwe.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |