![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: RYBNIK/POLSKA
|
![]() Poprostu pomyslec trzebabylo wlasnisz na
www.runescape.com i tam masz new user i robisz sobie nowa postac
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() w związku z tymi nagminnymi tematami http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35457
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Garder Misieq =] ma lvl hyba 7 lol ale lepsze nirz nic ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Czy w tym całym Runescape sa jakies serwy non-pvp? Raz sie loglem, przeszedłem turtoriala, wychodze na maina, a tam rzeźnia gorsza niż na infernie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() W runescape mozna sie bic tylko w wyznaczonych miejscach, jak sie zalogowales i widziales rzeznie to pewnie po prostu inni gracze trenowali na manach i womenach (takie potworki
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: W średniowieczu
|
![]() A JA MAM PYTANEI POMOCY PLX!
Zacząłem swoją przygodę 3h temu. I jakiś Kolo mnie zabił straciłem woden shielda i jakiś miEcz do tego tą gdzie sięzapala ognisko i pytania kilka: -Gdzie kupić woden shielda i za ile lub lepszą (mam 5000gp) -Jak dojśc do 2 miasta Verrock czy jakoś tak? -Gdzie chodzić na początkowym poziomie od 2-10? -Jak się nazywa to gdzie trzeba zapalić ognisko? -Co to są te wykrzykniki na mapie? -Gdzie patrzy się, jaki magic level ile do następnego lvl itp.? -Jakie runy zadają obrażenia? PROSZĘ FAST ODP.!!
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() re up:
-wooden shielda nie kupuj. kup lepiej juz bronse shield albo cos takiego -jak bedziesz gral, to nad ekranem gry jest taki link ktory sie nazywa world map czy cos takiego -hmmmm co lac z takim levelem? krowy, troche goblinow, szczury -do rozpalenia ogniska potrzebujesz tinderbox ( zapalek ) i lags ( drzewo ). nie zapominaj ze nie bedziesz mogl od razu rozpalic ogniska dajmy na to z debu. musisz zaczynac od prostrzych drzew -druga albo trzecia ikonka od dolu w lewej kolumnie -na niskich levelach bedziesz zadawac male obrazenia. obrazenia zaleza tez od zbroi ktora masz na sobie
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Obrazenia zaleza od broni i od twojej sily/magiclvlu/rangedu (zalezy czy jestes wojownikiem, magiem czy lucznikiem) no ale jak powiedzial poprzednik zbroja tez dodaje do obrazen bo niektore zbroje daja bonus do sily
W tej wiosce w ktorej pojawiles sie kiedy wyszedles na maina jest taki sklep z ikonką miski z mąką tam mozna kupic mape swiata
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Hmmm ja na przykład mam steel scimitar a w goblina najwiecej 4 wale -.-" (mam chyba 18 strenght i 11 fight)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Ja mam Full Rune (Helm Zbroja Nogi Scimatar itd) wart okolo 350K
ale bede zbierac na Saradomin Armor warty w calosci 3 miliony. Dla darmowych graczy nie ma leprzej zbroi niz Saradomin Armor. Ja se oczywiscie kupie membersa ale na wakacje, tera jest szkola i sie nie kala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem jak wam ale ja wole tą grafike tibijska niz ta z runescape.
Lepiej mieć grafike 2 d <taka chyba jest w tibi> w miarę dopracowaną niż 3d w rune~ która jest wogole niedopracowana a wręcz nawet odstrasza.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() Naucz sie ze w grach czasami nie jest najwazniejsza grafika tylko grywalnosc... Wlasnie tibia tej grywalnosci nie ma bo jak sie zastanowisz to nawalasz tam tylko potwory i tak w kolko i w kolko. Podczas gry w rs nie trzeba caly czas trenowac walki... Sa inne skille..
<Patrz moj opis> ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() A ja mam pytanie.A mianowicie: czego mi defence nie rośnie??? Mam 11atak i 1 defence wiec to troszke dziwne.
![]() |
![]() |
![]() |