|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Co mi daje zostanie mieszkańcem miasta? Proszę o szybką odpowiedź.
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Jak zginiesz to przy zalogowaniu 'odradzasz' sie w temple danego miasta.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Warszawa-Wesoła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Redes
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś będzie :P
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: 20/20
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Dzięki. To jeszcze jedno małe pytanko : jak dawać na trade więcej niż 1 rzecz???
Litania Przeciw Trwodze z rytuału Bene Gesserrit : "Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, odwrócę oko swej jaĄni i spojrzę na jego drogę. Tam gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja." Frank Herbert , Diuna Guild Wars - The best!!! |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wsadzasz wszystko do jakiegoś worka/plecaka i z nim robisz trade.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |