![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Siemka!
Po pierwsze nie mówcie, że jestem nim zafascynowany czy coś ale mnie to ciekawi. Bo tak oglądałem filmik jak Cahcero nabija ten 200lvl, no i mnie ciekawi bo widziałem jego skille to sword to 18, club to 19, no i właśnie z czego on w końcu wali ze sworda czy z cluba albo z czym chodzi. Jesli ktoś wie to niech napisze. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() tak jak to on teraz expi to nie używa ani tego ani tego tylko UP/DOWN i UE ... wcześniej napewno używał clubów bo są one najlrzejsze ale tak to niewiem...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Uzywal clubow na niskim lvlu (8-20/25) do tempienia rotow, dwarfow i innych tym podobnych, potem jak zaczal expic z runow przezucil sie na bsa, ze wzgledu na wysoki def i niska wage. To ze co jakis czas kogos tym bsem ciachal, pewnie jakiegos snake, spidera ktory wszedl mu w droge - to i nabil troche skilla. Co do expienia up/down - ta metoda nie jest raczej stosowana do zwyklego expienia, co najwyzej do krecenia efektownych filmikow z ciekawych akcji solowania. Nie mam pojecia gdzie teraz expi, ale obstawialabym demone/demon hell z blokerem.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mam filmik jak niedawno siedział z blokerem na demonach więc chyba tam expi. Możliwe też cyclopolis na najniższym poziomie czyli behemoty ale nie mam pewności gdzie dokładnie cachero expi.
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sądze,iż lepiej się Go spytać osobiście niż tylko gdybać nad "Gdzie expi Cach ???".
Zjechaliśmy już na offtopic. Czym On wali ?Jak myślisz ?Wali z run a nie z bronii białej.Wszystko już chyba wyjaśnione więc temat raczej do zamknięcia,czyż nie ?
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 03-06-2005 o 18:51. Powód: Dodatek |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Temat jak najbardziej do zamknięcia, juz wszystko wim
![]() |
![]() |