|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gronik
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 42
Poziom mag.: 47
|
![]() Kurcze czy ci admini moga sie nie czepiac drobnostek!!! Prosze o pomoc bo UTKNĄŁEM (jestem dyslektykiem wiec wybaczcie jak bedzie zle). Szedłem na Panpipe qest wykonalem go ale gdy chcialem wyjsc zorientowalem sie ze nie ma wyjscia teg ktrym wchodzilem. czy mogli byscie mi dac mapke jak dosjc do wyjscia i co trzeba pokonac?? Prosze o pomoc.
PS: Zróbcie cos z tymi obrazkami na tibia.pl Bo niedziałaja wszystkie!!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Byłem tam tylko raz, więc mogę się mylić. Musisz przejść obok fire devili(nie wiem ilu bo straszna demolka była, ale około 2) i znaleźć Vocation quest. Obok jest teleport którym wyjdziesz.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK ale czy moge prosci o mapke jak tam przejsc ?? Bo sie juz całkowice pogubilem musialem 2 berserki kill i nadal nie wiem gdzie jestem !!
Dzieki. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Jak znajdziesz level gate(You see a level gate for level 20.... czy jakoś tak) pujdziesz w prawo i tam będzie teleport na powieszchnię.
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Wiesz trudno nam tak przez forum pomóc, powiedz jakiemuś koledze z servera zeby ci pomógł, zaprowadził to wyjścia itp. W kazdym razie kieruj się do vocation questa jak to już inni mówili. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem jak dojsc do vocation qest!! A czy na maila dostane mapke?? Moge rówiez umiescic screen z miejscem gdzie sie znajduje teraz!! Poniewaz nie wiem jak z tad dojsc na Voc qest!!!
DZIEKI ZA POMOC JUZ WYSZEDŁEM NIE PISAC DALEJ!!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Golberg - 03-06-2005 o 14:56. Powód: Odetknalem sie!!! |
![]() |