|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() Gdzie mogę ściągnąć tą wspaniałą gierkę którą cieszyłem się na wakacjach?
Może wiecie bo jak ja szukałem na googlach to miałem hyba pecha bo nieznalazłem prosze o pomoc! Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() To chyba nie jest do sciagneicia!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Może ściągnij z pólki sklepowej? ;>
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @Up:
![]() ![]() Łap Link http://www.gba-rom.com/downloads.htm Powiedz mi ktos z kad sciagne Tego Game boy advance "emulator" Bo chce se pyknac. Ostatnio edytowany przez Wayne Rooney - 29-05-2005 o 21:21. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Aff.. rom nigdy nie zastąpi normalnego GBA czy SP.
Btw, Golden Sun rulz.. właśnie przechodzę I część chyba piąty raz.. przygotowuje postacie do części II ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Master Alucard
|
![]() Jak chcesz moge ci wrzucic na serwer razem z emulatorem. Ale pamietaj: Taki rom nalezy usunac po 24 godzinach, bo inaczej bedzie to nielegalne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Thx Wayne Rooney za link do ściągnięcia GS1 ale cuż sam pierwszej części też nieprzeszedłem wiec mi nieszkodzi
![]() Emulator... Shinjix daj tutaj link do emulatora pod "cenzurą" a jak niechcesz to chociarz na PW plx . Tak po 24 godzinach "grania" skasujcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Bo on orginala ma.......(kocham ulozone w ten sposób zdania >D)(i kocham ten ***any program który uniemożliwia mi pisanie "l" z kreseczką -.-)
![]() |
#10 |
Master Alucard
|
![]() http://members.lycos.co.uk/newxator/.../vba_1.7.2*****
emulator Visual Boy Advance ver. 1.7.2 A tak na serio to evil keylogger ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Thx Shinjix Ur the Man
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Od razu mówie - najpierw przejdź część pierwszą.
Czemu? Ponieważ dokłądna nazwa nie brzmi Golde Sun 2 lecz Golden sun book 2 Tak wiec ejst to jedna historia pcozdzielona na 2 części. Przeszedłem obie ![]() wielokrotnie ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Trzecia część ma być podobno na Nintendo DS... <piana> A możliwe, że sobie kupię... <piaaaana>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Jedyny plusik to że mój stary GBA się sypie (tnie się klawisz w dół (ach to wybieranie dżinków ;P) i w prawo (A tan od mariokarta ![]() Więc sobie coś kupie Może nawet DS Tak poza tym - wybaczcie offtopa, ale czy ktoś naprawdę słyszał coś sensowniejszego o GS3? Z moich wiadomości wynika że albo to będzie: 1. Okres w przeciagu ~10-30 alt od akcji GS i GS2 - w którym albo stary team, albo nowy występują w grze jako człownkowie / są jednymi z postaci (może bardziej lub mniej ważnych) 2. (mniej prawdopodobne) - troche w przszłości gdy spokój zostaje zburzony i zaczyna się ktoś bawić w alexa / Alex się wydostaje (to można wywnioskować z jego rozmowy z Wise One) No i co do teamu to: Ziemia - Ktoś z Vale??? Woda - Jedno z Lemuriańskich dzieci bawiących się tam Ogień - Syn tego pirata (co jego babka miałą ivul jaszczurkę) Powietrze - niemowlak tam gdzie była świątynia do której otworzenia potrzebne były all dżiny Proszę o wybaczenie mi nieścisłości, ale już pamięć nie ta ;P poza tym polecam http://www.goldensun.prv.pl Dobra stronka o tej grze. Umarła, ale jeszcze działa. Tam są m. in. oba romy, solucje, quiz, itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Co do GS3 czekam i sie nie moge doczekac ![]() ![]() eerion - widze, ze nie tylko ja jestem GSowym szaleńcem, kiedys na e-bay kupilem figurke isaaca za 20 $ ![]() @EDIT to udało mi sie znaleść na temat konsoli na jaka bedzie GS3: Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 30-05-2005 o 20:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() @eerion
Mówisz że przeszedłeś GS1 i 2 wiec jak masz GS2 podaj stronke gdzie możemy dostać ( plxor!!1oneone ) a jak nieznasz i masz na pulpicie to na rapidshare ( plxplxplx ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się , Golden Sun rlz. Przeszedłem całą I ale II coś nie mogę. Zdobyłem statek i mogę sobie pływać po całym świecie i cholibka nie wiem co i gdzie robić >.<
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() weszłem na http://www.goldensun.prv.pl/ i jakoś neiznalazłem GS2 do ściągnięcia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |