|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Witam.
Mam kilka pytan dotyczace PACCu: 1. Czy jesli kupie PACC na ta postac, to czy inne postacie z mojich passow ez beda miec PACC ? 2. Slyszalem ze trzeba aktywowac PACC czy moza np. kupic 14 lipca nowe serwery powstana 24 lipca to wtedy aktywuje PACC (bo zamierzam isc na nowy serwer po koloniach) ? 3.Jesli chce zrobic postac na nowym serwie kupie PACC kilka dni wczesniej to musze zrobic jakoms inna postac (na jakims starym sewie) i czekac az powstanie nowy serw ? Z gory dzieki za odpowiedzi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() 1. Jezeli "z mojich passow" znaczy postacie znajdujace sie na tym samym koncie to TAK. Te postacie tez beda mialy pacc..
2. Jak przelew zostanie zaakceptowany to konto samo sie zmieni z facc na pacc. 3. Pytanie nie jest zrozumiale. Przeredaguj je bym wiedzial o co ci chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() 1) Wszystkie postacie na jednym acc beda mialy PACC'a.
2) Mozesz kupic pacca 14 lipca a zaakceptowac 24 lipca. 3) Dobrze zrozumialem to chodzi ci o to, czy mozesz kupic PACC'a na konto, jesli nie ma na nim postaci?? Wydaje mi sie, ze tak, ale nie jestem pewien.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() 2. Ale chodzi o to czy starce te 8 dni ?
3.No wlasnie niiwem czy mozna meic PACC bez zadnej postaci (niepodawajac numeru ani hasla) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
stracisz 8 dni...
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@edit: a tak btw to od 14 do 24 lipca jest 10 dni jezeli sie nei myle, a nie 8....
"The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." Ostatnio edytowany przez Khazar de'Shar - 03-06-2005 o 15:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() 1. Już odpowiedź padła. Tak, wsyzstkie na tym koncie postacie będą miały pacc.
2. Wszyscy wiemy, że pacc zaczyna się dopiero wtedy, gdy po raz pierwszy się zalogujesz. Więc wogóle dni z pacc'a nie stracisz do momentu pierwszego logowania. Ale jeśli Ci chodzi o to, że ktoś kupuje Ci pacc'a i musisz go zaakceptować na tibia.com, to również ta sama sytuacja. Lecz ja bym proponował go zaakceptować i się narazie nie logować dopóki się nie wróci. 3. A co za problem zrobić postać na starym servie i na tą postać zamówić pacc. Skoro na to tak wiele nie potrzeba to po co kombinować? ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() [quote=Raul]
2. Wszyscy wiemy, że pacc zaczyna się dopiero wtedy, gdy po raz pierwszy się zalogujesz. Więc wogóle dni z pacc'a nie stracisz do momentu pierwszego logowania. Ale jeśli Ci chodzi o to, że ktoś kupuje Ci pacc'a i musisz go zaakceptować na tibia.com, to również ta sama sytuacja. Lecz ja bym proponował go zaakceptować i się narazie nie logować dopóki się nie wróci. QUOTE] A czy niemam sie logowac w grze czy tez na tibia.com ? |
![]() |
![]() |