|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Virvik
Profesja: Knight
Gildia: Green machine
Świat: Thoria
Poziom: 12
Skille: 50/50
Poziom mag.: 2
|
![]() Chciałem ogłosić dla wszystkich ktorzy maja chara na harmoni że jest demonstracja dzieki ktorej przeciwskawiamy sie lurerom, którzy luruja (kolo mostow gs i mino guardów w thsis itp.) kto chce nam pomoc a ma chara na harmoni to zapraszami na tibia.com/forum/hamonia/demonstracion lub jeżeli ktoś zna lurerow to prosze je zapisywać rownieżna tibia.com/forum/harmonia/lurer list
Dzieki i zaparaszam wszystkich bo to jest nawet ciekawa zabawa ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Takie listy mnie dobijaja...
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Siemka !!! Jest Robota Dla Tych Co Chca Zdobyc Red Scula !!!! Sorcer 20 Lvl Zabil Mnie I Nie Wiem Jak Go Mozna Powstrzymac Od Tego !!!!!!!!!!!!!! Nick: Yorg Amon !!!! Zabil
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @Virvicus:
No tak... ale skad bedziesz mial pewnosc, ze osoba wpisana na liste jest lurelem?? Rowniedobrze moglbym wpisac tam ciebie ;] Taka lista nie ma najmniejszego sensu, bo najnormalniej w swiecie nie jest wiarygodna.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() ale jak bys zauwazyl tam wpisuja osoby ktore troszke graja w tibia a jak gra sie to sie wie czy ktos jest lurerem czy nie. A zreszta stojac na moscie dwarfow widzi sie kto podprowadzil pod most gs i czy ta osoba sie powtarza, lub jakies inne miejsce inny potwor ale to prawda masz racje... trzeba wierzyc... h lev patroluja miejsca gdzie niejczesciej wystepuja lury i jak narazie zgileno baardzo malo osob wiec cos sie dalo zmienic na harmoni... Powoli jest tam bezpieczniej dla low lev...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
@On Topic Niema szans, to nic nie pomoze. Lurowanie na Harmonii zawsze było i będzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() na lurowanie na harmonii jest jeden
1.sposub zabijac to co ktos zlurowal jak zobaczy ze mu szybko zabija to co zlurowal i nic nie zyskal to przestanie 2. miec silnego chara ktury ma gdzies czy zlurowany jest cyc czy gs ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() do założyciela tematu: rany człowieku co ty masz 10lvl i grasz w tibie 15 dni, chłopie naprawde jest sie czego bać mino guard pod miastem, no normalnie panika, nie wiadomo co robić, toż to przecież taki potężny i szybki stwór żę 100lvl nie ucieknie, co do gs tojeśli już go ktoś luruje to musi mieć pożądniejszy lvl a na takiego lepiej sie nie porywać bo można oberwać, co do całego tematu to jest on do bani i tak na serio takie zgromadzenia o ktorych ty mówisz, jakieś protesty jeśli dobrze zrozumiałem są pretekstem dla potężnych graczy żeby sobie pohuntować, np. stoi 10 kolesi po 15lvl przychodzi sorc na 40 UE polowa śpi drugą połowe wykańcza knight i zbierają lota. Ale sie rozpisałem to tak z nudów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie gram od 15 dni i na pewno nie jestem noobem a taki patrol powstal i od czasu powstania bardzo mało ludzi zginelo... Nie lubie lurerow i sam pomagam w tym patrolu. Temat powstal dlatego że może jacyś polacy też ruszą dupy i zaczna coś robic. Bo jak narazie widze że tylko h lev ze swe, canady itp. coś robia lub sie staraja... nie wiem ile ty grasz ale to jednak pomaga bo wiemy co zabijać i jak chronić nie doswiadczonych playersow a zreszta lurowanie jest nie legalne, a gm'om sie taki patrol spodobal i sie tym wielce zainteresowali. Jak chcesz to możesz sie dolączyć... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Mino Guard? ROTFL? I co? Mino guard to nic -.- A przed Gieesem można uciec praktycznie zawsze (bo na bicie szkoda uhów :s)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Imię: Lord Bartek Wielki
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Buhahaha lol Gm'owie mają serdecznie w d...ie. Ostatnio jak GM był online a lurowali to nawet nei zajżał, wiem bo lurowałem z nimi. Bardziej reagują na msg typu Sell premium account 90 days 100k ... . Więc dajcie sobie spokój na pvp są pk'erzy a a non lurerzy.
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Widać ze każdy tylko gada a nikt nie chce pomoc a rozmowe moze pokarze tylko musze pogadać z tymi co gadali. Gm nawet 2x sie zalogowal co bylo szokiem dla wszystkich, stanął miedzy kazo a venore i gadał z patrolem... ale wy wszyscy umiecie tylko mowic lub lurowac nikt nie chce pomoc a poto powstal ten temat... efekty patrolu widać od razu, utrudnilo to zycie lurerom i malo osob dedzi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() ja gram prawie dwa lata(bez 1 miesiąca), też nie lubiłem niespodzianek po drodze ale miałem zazwyczaj to gdzieś bo wybierałmem takie drogi gdzie żadko była jakaś, a większym zagrożeniem nie są GS tylko ludzie co je przyciągają oraz porąbani goście co im sie tibia znudziła i pkują na lewo i prawo, źli są też depo blokerzy, a co do highlvl co starają sie coś robić to ci poiem że to głównie oni lurują niebezpieczne bestie a inni highlvl którzy na nie sie natykają mają je za zwykłe zabawki do bicia i traktują to jako zabawe a nie chęć niesienia pomocy zagrożonym tibijczykom, poza tym nabij z 50lvl to sie bedziesz śmiał z GS napotkanego na drodze
ps. co do GM i zainteresowania waszą inicjatywą obywatelską to jeśli to jest prawda to chyba trfiliście na GM po procentach bo oni ostatnio tylko reagują na sprzedwanie kont za tibijską kase, ownerowanie, używanie programików, podczas gdy obok przełazi redskul lejący niewinnego gracza Ostatnio edytowany przez Pacek - 01-06-2005 o 23:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem pacek o co ci chodzi ale co ja mam powiedziec. Zalożyłem ten temat bo mowie sobie jak ci hlev sie zajmuja to może i jacys polacy tez pomoga... Niektorzy luruja niektorzy nie ale wiem ze kazdy to traktuje jako zabawe i tak powinno byc. A jak chca pomoc to chyba lepiej nie? a zreszta mozna poznac nowych ludzi pogadac sobie a przy okazji wszystkiego pomoc komus tam... Wiem ze gs to nic wielkiego ale jak bylem low lev to myslalem ze to najmocniejszy potwor
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() I jak niby taki patrol wyglada ? Kazdy wpisuje na liste kogo chce, a wy biegacie za hlvlami i krzyczycie "no lure blyx, ok ?!?!1"
faaaajnie macie |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Gram w tibie już sporo czasu i wiele rzeczy widziałem.
Moim zdaniem lurowanie potworków sprawia ,że jest dreszczyk emocji w nudnym podróżowaniu między miastami, bądż między expowiskami. Nie można wszystkiego zakazywać , bo tibia straci klimat ... Jak zaczynałem grać to wiadomo ,że gs budził przerażenie. Ale zmusiło mnie to do wymyślenia i znalezienia dróg w miarę bezpiecznych. Często musiałem chodzić na około , aby ominąć zagrożone okolice. Ten patrol to fajny pomysł ... Zrobiliście coś nowego i to jest oko. Ale latanie na skargę do gm , bo ktoś luruje to moim zdaniem przegięcie. Tak , blokowanie wejść do depo jest wnerwiające na maxa. Nie mają se ludzie gdzie pogadać tylko właśnie tam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Świat: Nerana
Poziom: 87