|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Zastanawialem sie czy dac to do jakiegos przyklejonego tematu ale nic nie wymyslilem
Konkretnie chodzi o to czy zastanawialiscie sie zeby dodac emotki? wiecej minek, czasem chce cos wyrazic minką i nie mam takiej opcji ![]() Jesli cos wam nie pasuje mozna szybciutko usunac temat i o wszystkim zapomniec, nie katujcie mnie za to jesli zrobilem blad, bylem tylko ciekawy czy jest taka szansa aby dodac kilka emotek ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() POsluchaj,
gdy chcesz wstawić emont to pod spodem w rybryce Uśmieszki jest hiper tekst więcej. Tam jest szczegółowa i pełna lista.(nie wiedziałem czy ty o tym wiesz czy nie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Emonty są złe i zwykle nie przedstawiają takiej buźki jaką chcielibyśmy widzieć (a w giegie to już perfidnie -patrz ;P-)
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Taśkwa - 06-06-2005 o 20:49. Powód: bućki xD |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() board.fpp.pl > FAQ > pierwsze czy drugie pytanie
tam jest link do strony z emotami na tamtym forum. Po 1 nie pasuja one do naszego laya, po drugie komu chcialoby sie bawic? uzyj [img]adres[/img] |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Juz i tak jest spora ilosc emotow. Nie ma raczej sensu dodawac nastepnych.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() imho emotony tylko uidiotyczniaja (niewiem czy dobrze to napisalem;/) nasz tekst.
|
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Ja i tak zawsze zaznaczam "Wyłącz uśmieszki w wiadomości", bo mi się nie podobają te...hmm...cosie. Ale skoro już mówimy o emotikonkach w dziale "opinie i sugestie" to mam takie pytanie:
Czy tylko mi ikonka " ![]() Ostatnio edytowany przez Dabek - 06-06-2005 o 22:16. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
[Co chciałbyś zobaczyć na stronie?] absolutnie nie nadaje sie na zgloszenie prosby o nowe emoty? Sciezki rozumowania niektorych osob sa dla mnie prawdziwa zagadka. |
|
![]() |