|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() Jestem ciekaw kto sie pojawi. Ja bede na 99%. Uh, pol zycia o tym marze
![]()
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() <ironia>
Iron Maiden? Toż ja myślałem że to koncert Kreator + Mastodon i jakiśtam suport ![]() </ironia> Dobra, szczerze mówiąc zainteresowałem się tym jak usłyszałem że ma grać tam Mastodon (czyli jednym słowem - niepodważalny niszczyciel roku 2004!), Behemoth i Kreator. Z tego co wiem Mastodon nie zagra (może i dobrze, bo mam wrażenie że dla typowego słuchacza IM może być on... niestrawny), Behemoth też chyba odpadł (Behold Bastard Son - I am the Evil One!) - z ciekawych został Kreator. Niestety nie wydam ~100zł na samego Kreatora, bo to ciut za dużo (bo takiego najtłisza bym nie zdzierżył ![]() ...dlatego że na horyzoncie widać już koncert Slayera w W-wie!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja będę na 100%, mam już bilet
![]() Z tego co wiem to oprócz Iron Maiden będzie Nightwish, Hunter, Kreator i Dragonforce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
![]() ![]() |
![]() byłem na koncercie jakos od behemota. koncert był świetny troche mnie zdziwiło jak Taria z nightwisha wyszła w szpilkach a jeden z gitarzystów też tego zespołu z kolei był w sandałach o ile sie nie myle.
Swoją drogą to ironsi mają juz swoje lata a jak sie patrzyłem to latali po scenie jakby mieli po 20 pare. Ci ludzie sie wciąż świetnie trzymają ![]() UP THE IRONS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak się dowiedziałam że będzie Dragon Force to myślałam, że się rozpłaczę że nie wzięłam biletu...
TARJA W SZPILKACH?! Jak Boga kocham... Dalej, Ci co byli obecni - piszcie, jakie wrażenia!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, że moja siostra była, ale jeszcze nie wróciła
![]() Jak wróci to coś ciekawego dopiszę ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mój kumpel tam pojechał, dokładnie sąsiad
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() A będzie jakaś transmisja tego?(sam nie wierze w to co pisze)
Piszcie wrażenia ! Ja za młody póki co jestem żeby przejechać pół Polski na koncert ![]() @offtopic Czytałem na stronie IM że jest na ukończeniu koncertowy album z ostatniej trasy. Zaczynam zbierać kase |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2005
![]() ![]() |
![]() apropo koncertu jak dobrze słyszalem co bruce mówił to mają koncertowac w Polsce w następnym roku.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Napisze ktoś kto był na koncercie. Jak wrażenia ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Fallen Angel
|
![]() Wklejam swoj post z forum MM, poniewaz niekazdy ma tam dostep.
Bylo przeza***iscie. Zaluje ze nie moglem byc caly dzien, ale coz, bylem w Czechach i nie moglem odrazu przyjechac. Zalapalem sie na kawalek Kreatora, i cale Nightwish i IM. Nightwish byl spoko, ale Maiden poprostu roznioslo stadion. Przeswietne swiatla i scenografia a do tego poraz pierwszy(i moze ostatni) od 20 lat zespol zagral "Phantom of the Opera". Mowiac krotko: Nogi mi do dupy wchodzily po koncercie i czulem sie jakbym polknal papier scierny.
![]() |
#13 |
Fallen Angel
|
![]() Odswiezam i polecam: http://www.mystic2005.end.pl/
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() moja kolezanka była z kalsy i mówiła że było GIT!
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() Nie jest to zdjecie z Polski ( takowe powinny zostac uplodowane w najblizszym czasie na strone www.ironmaiden.com ) lecz tak samo wygladala scena w Chorzowie na samym poczatku wystepu
![]() ![]() UP THE IRONS
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Także wklejam z forum Metal Militia:
Było zaj3biście ; D. Gorąca nie czułem, bo na początku dostałem ładny prysznic z armatki ; D. Dragonforce nieźle grał, Frontside podobnie (ach, te młyny ), 'Metal is Forever' Primal Fear rzeczewiście udane, Bełtomioth - jedna wielka rzeźnia, ot żeby się wyszaleć, Kreator - zagrali całkiem całkiem, nawet niezła zabawa. No i finał: Nightwish - cud, miód, orzeszki ; D. Po Nightwishu nie warto było wychodzić, jeśli chciało się mieć dobre miejsce . Ironi zagrali zaj3biście, tylko, że za mało . Miało się skończyć o 0.00, a skończyło się o 23:20. Wogóle miałem nadzieję, że zagrają więcej znanych kawałków, ale na na Run to the Hills, The Number of the Beast i Running Free można było usłyszeć nas daleko poza stadionem . Ogólnie to zabawa była przednia . Dodam jeszcze, że Bruce mówił, że zamierzają do nas przyjeżdżać co roku i że za rok wydają nowy album ; ). Up the Irons! |
![]() |
![]() |