|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
|
![]() nom.. wyprawa na amazon camp z qmplem jestem poczatkujacym screenista wiec prosze mile komenty
![]() Kenshinek (Ja) 10 lvl 10 mlvl Wojtek Niszczyciel 20 lvl 3 mlvl no wiec zaczynamy.. zaczynalo sie od smile ![]() ![]() Czary.. ![]() Znalazlem ludzi ktorzy mi pomogli w quescie ![]() quest.. ![]() witch zabity a ja sie zajmuje amazonka ![]() ![]() juz ginie amazonka.. ![]() wspolne zdjecie ;p ![]() oczekiwany 10 mlvl ![]() ![]() <smile> ![]() ![]() mam nadziejie ze sie podobalo.. bede aktualizowal temat co jakis czas.. nowymi zdjeciami coment plx! ![]() Ostatnio edytowany przez Terkat - 11-03-2005 o 12:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() BORRRRRRINGGG....
ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZzzzzzzz wTf?? Co to jest?? Jak dla mnie to klapa no ale gratz 10 lvl na amazon camp ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
|
![]() spoko quest trudny niczym anihilator
a shielda to ci ufo porwalo ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Dex Julera co ty nie widzisz?? to double axe... czyli dwuręczny. fajne SS-y,też gram na securze.14 lvl 24 mlvl
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 11-03-2005 o 13:34. Powód: nie ten nick :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a i może nakręce film z amazon camp;p Ostatnio edytowany przez Terkat - 11-03-2005 o 13:56. Powód: musialem cos dopisac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]()
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Myslisz ze sie ktos nabierze na ten link z pajacykiem jak dalem podglad to juz mi sie nieznany link pokazal ludzie lepiej nie wchodzcie bo tam moze byc keylooger lub jakis virus link do humanitarnej akcji pajacyk wyglada zupeknie inaczej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Neth Reth,po pierwsze twój komentarz to off topic,po drugie połowa gości na forum ma takie coś....to jest taka zabawa że jak ktoś wchodzi,to liczy się jako "zjedzony mózg"...ja mam ponad 900 chyba...i nie udawaj takiego mądrale,jak nie masz pojęcia o czym mówisz. ja nie moge
P.S. sorry za off topic ale musiałem mu wytłumaczyć ![]() Neth nie świruj. 1. nie nabijaj postów 2. sam robisz z siebie głupka,więc nie mów że ja jestem śmieszny. Ostatnio edytowany przez heliwurab - 11-03-2005 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche smieszny jetses nom ale ktos musi byc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiem ze nudne ale pamietajcie ze jestem poczatkujacym tibijczykiem wiec moze mam pojsc od razu na warlocki ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() off topic: To ty jestes frajerek, ze wchodzisz na brainy i potem jeszcze gadasz, ze to keylogger albo - o zgrozo - virus! :O
topic: Ss'y nuuuuuuuuuuudne... Ale czego mozna sie spodziewac po 10lvl ![]() (bez urazy...)
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie sie masz w domu Manhir jak sadzisz ktos podaje kliknij a pomozesz akcji pajacyk a jest to jaki inny bardzo podezrzany link
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Szczerze? Szajs. Nic ciekawego już chyba drag hunta byłby ciekawszy (lol)... No ale cóż trzeba komentować to co jest :/ Nudne.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze coraz wiecej ludzi w Knurowa jest na forum wielkie gratz ss moglby byc lepsze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() NuuuuUUUuudDDyyy....
Można było dać chociaż screeny walki jakie wchodziły a nie dać 9 zdjeć z których na dwóch uderzasz amazonke, jacyś goście niby biją resztę a na pozostałych jak rzucasz utevo lux i <smile> -.- Nic ciekawego |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OFF topic: srry
![]() po 1. gdyby ktos napisał : to jest brain,wchodzcie bo chcem być najlepszy, to by nikt nie wszedl.dlatego pisze się takie "przykrywki"...to nie jest niezgodne z prawem..a po 2. to jak bedzie kłopot to wyjaśnie poprzez edita ![]() Ostatnio edytowany przez heliwurab - 11-03-2005 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
|
![]() Podobają mi się te screeny
![]() |
![]() |
![]() |