|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, mam tylko jedno pytanie.
Czy zsumowany potwór ( Powiedzmy gs na most dwarfów z Poh.) Zrespaunuję się? Chodzi mi o to, czy np. jak zlurujemy giant spidera z poh, to czy nastąpi resp tego potwora? ( Bez zabicia zlurowanego ).
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Zamiast się spytać kumpla na gg, robisz temat ehh.
![]() Odpowiedz: Nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Zrespi sie. Czesto sie zdarza, ze po odciagnieciu potwora od miejsca jego oryginalnego respa, po pewnym czasie respi sie tam nastepny(w miejscu oryginalnego spawnu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Eeeek?
Przeciez, gdy odciagamy potwora od jego naturalnego respawnu, jest on zrespiony. Czyli jak moze się znowu zrespic, kiedy jest zrespiony... To jest bezsensu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to w takim wypadku, gsów pod mostem dwarfów mogłoby być naprawdę wiele...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Jest coś takiego jak podwójny resp, czyli że jeśli wylurujemy danego potworka na jakomś odległość to mimo że będzie on żywy to po pewnym czasie na respie zespawnuje się następny. Z tą wielką ilością lurowanych potwrów to też możliwe, raz na liberze było zlurowanych 12 gsów i 6 dli z PoHa, a na PoHu respi się tylko 10 gsów i 3 dle. czyli musiał być podwójny resp.
|
![]() |
![]() |