|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Dzisiaj postanowiłem zrobić filmik jak poruszać sie po pohu bez pokazywania niektórych miejsc ( za mały lvl ) sądze że postacie 15-40 lvl mogą skorzystać z niego. Mogę opisać więcej miejsc tylko prosze o propozycje. Komentujcie xD
http://rapidshare.de/files/2290169/d...a_poh.rec.html <-- tutaj filmik
See you in Tibia... Ostatnio edytowany przez Kooowal - 10-06-2005 o 13:43. Powód: zapomniałem linku :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: suwauki
Profesja: Knight
Świat: aldora
|
![]() Film dość krótki i wielu miejsc na PoHu nie pokazałeś. Po za tym odradzam chodzenie solo na poh dla 15 lvli gdyz przy full respie cycków i minosów może być źle. Również zlurowane GS'y są dużym zagrożeniem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Cytuj:
Wiem że nie pokazałem kilku miejsc ale tam już nie expi sie na małych lvlach bo sam bym padł. Pokazałem poprostu najlepsze miejsca.
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ^
^ T A M J E S T N O O B << Tam jest wiedżma na mitole Tam jest burak w ziemi >> Eq , lvl masz w pożo ale to co pokazałeś (oraz długość trwania) w tym filmie to jest śmieszne...
HAIL KILER OF NARELI Mar 06 2005, 09:31:44 CET Killed at Level 72 by Orquio Berserquio ![]() ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Grah Amek - 10-06-2005 o 16:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: bialystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Samek Emberius
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 91
Skille: 8+/8+
Poziom mag.: 7
|
![]() Omg film kompletna klapa wogule po co takie cos nagrywac -.- tam jest to tam jest to 3 punkty dla tego pana co pisal na demna /\ .... bys pokazal jak gs`a solujesz ze sperow rycem to juz by bylo na co popatrzec i jakis maly hard corek by byl a tak to do bani ....
19:13 Osamek: ej Volltio ale twoje pvp wymiata haha 19:13 Evil Gator: haha 19:14 Volltio: nie rozmawiam o tym z wami Co nas nie zabije to wzmocni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
|
![]() Beznadzieja
![]() nastepnym razem bardziej sie postaraj przy rezyserowaniu.Spielbergiem to ty nie zostaniesz ![]() @down A ty se kup slownik
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. Ostatnio edytowany przez Gohan Demon - 11-06-2005 o 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nagern
Profesja: Sorcerer
Poziom: 23
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() coza szajs, ale z***ane no jusz nawet niewiem co powiedziec na ten temat poprostu szajs jaki guwno nieda sie tego opisac tyloko mi kompa zasmieca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Druid Miedzio 15 lvl bo mnie ku*** zabila 27 mlvl bo mnie ku*** zabila LUNARA rules ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Konin
Gildia: Anima/Anima/Tengu
Świat: Aldora/Xerena
|
![]() Znajde czas to wam pokaze CAŁY PoH.
![]() /Signed Ald.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() filmik taki se ;p aldruhn karec nakrec plz
![]() PS. Wróbel? ![]()