|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Próbuję siły w grafikach. Bardzo lubię to robić, no a teraz przy robieniu SD-ków mam dużo czasu. Ten post będę aktualizował (Albo chociaż się postaram
![]() Oceny, jakich się spodziewałem. 10.06.05 <Kozik usunięty, mówiłem nie macie go oceniać, tylko chodziło mi o to, czy dobrze cieniowałem ![]() Tu już.... Sword. ![]() Tutaj zakrzywiony, ale dla mnie dosyć dobry sztylet de' la' złotko ![]() Tu tarcza.... jest porządnie wydetalowana, ale tego prawie nie widać. To cuś to alien ![]() ![]() Wg. mnie best - Big Sword. ![]() No to narazie tyle... Dwa przedmioty nie mają różowego tła... Dlatego, że to tło mnie wkurza .... 11.06.05 Tutaj wkurzyłem się... wg. mnie wyszedł. ![]() 12.06.05 Badziewny arm. Zaraz jakiś miecz (W nich jestem najlepszy...) ![]() MIECZ.... Cieniowanie za mało intensywne, jak myślę, ale może być. ![]() Ostatnio edytowany przez Kurczaczek - 12-06-2005 o 15:58. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() wedlug mnie sa brzydkie;/
@kurczaczek 1.sword ma za krotka rekojesc... 2.to ze mowie ze sa brzydkie to jest moje zdanie, nie musi mi sie wszystko podobac tak jak np. tobie moglby sie nie podobac moje buty, to co bys powiedzial jak bym sie spytal czemu?
[HACKED] Ostatnio edytowany przez morwi - 11-06-2005 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() dżizys Krajs !!!
Ten mieczk.... number 1..... WTF IS THAT ?! go sie palcami trzyma czy co ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @morwi
Czy mógłbyś podać mi choć jeden powód, od którego sądzisz, że ci się nie podobają???? To mnie doprowadza do szału..... Napiszesz 10 słów i nabiłeś post. Niech mnie szlag trafi. A w ogóle... Hehehe... no właśnie Avager.... ale wtedy byłem mały i głupi ![]() Ostatnio edytowany przez Kurczaczek - 10-06-2005 o 20:00. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: W kartonie ;<
|
![]() Takie se .. xD
Bywały tu lepsze -.-
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Skoro to są twoje pierwsze grafiki, to czemu nie ma ich w pierwszych grafikach? Ogólnie źle nie jest, tylko, jak już Avager napisał - za małe lub za grube rękojeści.
Ostatnio edytowany przez Descartes - 11-06-2005 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Eeee, brzydkie. To pierwsze to mi przypomina cement wyciskany z tubki 0.o. Ten drugi miecz... jak go można trzymać? Jednym palcem? Ten zakrzywiony jakiś hmmm, taki za krzywy
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() Grafiki są takie sobie, ale jeśli to Twoje pierwsze prace to mogą być. 4/10...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Niestety muszę zdublować z deczka komenty innych >>> za krótkie/za grube rękojeści. Ciekawe pomysły, gożej z wykonaniem. Nawet fajne cieniowanie. Czeka cię jednak jeszcze sporo pracy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() @ Kuraj
To nie są moje pierwsze grafiki, jednak kiedyś nie cieniowałem tak bardzo. Wg. mnie to są moje pierwsze grafiki, które nie są kompletnym dnem. Gratulujcie mi za dobre chęci ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Gratulacje, zresztą ja Ci tak nie pojechałem po pracach. (patrz. poprzednia strona
![]() |
![]() |
![]() |