|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Master Alucard
|
![]() Interesuje cie anime??? Nie sa ci obce tytuly: Soul Hunter, Hellsing, Neon Genesis Evangelion, Oh! My Goddess,... A moze jestes nowy, nie wiesz co to anime i/lub chcesz je poznać??
Jest ku temu rada! Chcesz anime w TVP??? W naszej telewizji???? Jest szansa! .................................................. .................................................. .... Drodzy fani mangi i anime Chciałem Was powiadomić o akcji mającej na celu nakłonienie Telewizji Polskiej do wyemitowania różnych anime. Jeśli chcielibyście wziąć w niej udział i macie pomysły jak przekonać TVP prosimy o kontakt pod mailem:[email protected] lub [email protected] . Nasza akcja organizowana jest na terenie całej Polski, jeśli i Ty chcesz pomóc napisz do nas. Każdy mózg i para rąk jest mile widziana.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() No problem - pomoge. Ale moze cos szerzej o waszym diabelskim planie
![]() Petycja?
![]() |
#3 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
1. napisanie do �Kawaii� i �Anime+� z prośbą o zamieszczeni informacji o naszej akcji. 2. zamieszczenie naszej informacji na blogach stronach internetowych o tematyce M&A. 3. porozklejanie w całej Polsce ulotek z informacją o naszej akcji (na przystankach i w szkołach na parapetach i gdzie się da) 4. oraz zamieszczenie naszej informacji na stronach często odwiedzanych jeśli administratorzy pozwolą. Petycja byla i... nic. Pomysły mile widziane
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 08-05-2005 o 15:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Ok. Ja jestem za. Niedlugo wyske maila. Znam pare stronek i ludzi, ktorzy bym moze sie tym zainteresuja.
edit: chociaz teraz zwatpilem w sens tych dzialan. TVP poprostu nie ma kasy ![]() edit2: no to jest juz sens... ale oni raczej beda pokemonopochodne i czarodziekowate puszczac...
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 08-05-2005 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() @Down Niestety. "To"...
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 08-05-2005 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() O Mój BOże - tylko nie to! o.O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() I tak nic z tego nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Jestem za! Ale niestety jest nas mniej od tych staryc babci ktore nie moge przegapic Miliontrzystasiedemdziesiątegotrzeciego odcinka Mody na Sukces -.-
I raczej one sie zbulwersuja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Absolutnie jestem za. I mają kase napewno... Nie pamiętam kiedy to było (chyba koło stycznia) tvp 2 wyemitowało 'księżniczkę monotoke' (momotoke? motonoke? mniejsza z tym
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Na TVP nie liczcie, ale na POlsacie jakimś może wyemitują, ale po 22 bo to namawia młodych ludzi do "bezbożnych harców"
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() jestem za "naruto" roX!
ale kiedyś czytałem dlaczego nie ma DBZ w telewizji -za brutalne -stracili uprawnienia -ZA BRUTALNE! to już sobie mysle co by powiedzieli o innych anime... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() wszystko da sie zrobic
Pamietam jak dawno temu na Rip forum SweetNoise zaczelismy podobna akcje majaca na celu sklonienie (zle slowo ![]() Tylko to bylo kilka tysiecy osob....
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() jestem za, jeszcze nie kumam o co w tym chodzi ale chętnie obejże to w tv i obeznam się z tym
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Dla TVP jest to raczej droga zabawa (wliczając koszty profesjonalnego tłumaczenia, które btw i tak jest słabsze od większości fan-subów).
Póki co musimy dać rozwinąć się naszemu rynkowi m&a. Jeśli TVP stwierdzi, iż jest po co inwestować w tego typu przedsięwzięcia - dopiero wtedy można zacząć myśleć na ten temat. Wszelkiego typu petycje już wiele razy nie dawały odpowiednich rezultatów. Swoją drogą ciekaw jestem kto z was wspomógł nasz rynek anime i zakupił wydaną jakiś czas temu "Arjune" ;]. Względem aktualnej mentalności polskiego fandomu (cały czas opierającego się głównie na darmowych internetowych i przy tym LEGALNYCH źrodłach, z których fansuby ssane są gigabajtami) - ciężko będzie cokolwiek osiągnąć... przynajmniej w najbliżym czasie. btw Naruto = zło, herezja, na stos (IMHO) Masz jeszcze chłopcze czas na wykształcenie własnego gustu względem japońskiej animacji ;] Swoją drogą... kto z forumowiczów wybiera się na Teleporcik/Reanimkę? ;]
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja bym chciał by wyemitowali jakieś anime bo od dawna nie mam co oglądać w tv poza modą na sukces (joke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Hmm anime leci na hyperze o bodajze 22 i o 23:30 wiec hmmm.A jezeli chcecie anime na innym kanale bo hyper wam nie odpowiada czy cos tam to piszciedo TVN 7 ;p Oni kiedys puszczali te db,slayers i inne zeczy wiec moze znow zaczna to robic ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() z tvp raczej nic nie będzie.
Ale inne tvn'y i polsat'y... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Nu wicie, rozumicie... Polsat i TVN są komercyjne, więc chyba zależy im na tym, żeby przyciągnąć jak najwięcej widzów... Młodzież uwielbia Anime, dochodowe to-to może być. Spróbować można, jestem hardly ZA!
@down Łe, co masz do dujl majsterów? ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 13-06-2005 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ja tam akurat wole SF -.- (filmy SF .... więcej ich plx).
Co do tematu to.... Eee tam.....tylko żadnych Pokemonów i duel majstrów .... Dragon Ball plx plx i inne.... . |
![]() |
![]() |