|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() pierwsza seria fake'ów
evil story 1.pewnego dnia, na rooku, zabiłem orca wariora. wróciłem do miasta, i spotkałem tam jego wujka:/ ![]() 2. wylogowałem się, i zalogowałem inną postacią, lecz w depie w Carlin, czekał już na mnie inny wujek, który, już we mnie celował: ![]() 3.więc chcąc mu dac nauczkę, przywołałem potworzasa ![]() ![]() 4.Na to smutny EoS powiedział: ![]() 5. więc wziąłem ogniki, i przyszedł sobie wilczek ![]() ![]() 6.później po EoS została tylko plama ![]() ![]() THE END To był mój pierwszy fake. resztę wkleję kiedy indziej, bo nie mam zbytnio teraz czasu. proszę o ocenę, i uwagi(szczególnie to drugie) Sorry, za te napisy, ale zapomniałem skasować(te w oknie). Kiedyś to zrobie Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 19-11-2004 o 19:26. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Kiepskie, powiem wręcz bardzo. Słabo wykonane technicznie, błędy na pierwszym(z nośnością, na tym lvl taki stuff i jeszcze 100 wolnego?!?), słabo czytelne.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() eee kiepscizna..
kilka porad a)jezeli chcesz wstawiac potworki naturalnych rozmiarów (tak jak wilki na ostatnim obrazku) ustaw przed zrobieniem screena ustaw w opcjach grafiki "Don't strink/strech the map" czy jakos tak b)niepotrzebnie powiekszales tak te potworki c)tibijska czcionka to tahom, rozmiar 8, trzevbba do niej dorabiac czarna obwodke d)przeczytaj "fake screenshot tutorial", jest gdzies na forum
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2004
|
![]() Fake'i
![]() P.S Pomysl byl dobry ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dzięki
![]() ]wykonanie wiem, że niezbyt. co do tej czcionki. W paincie nie ma czarnej obwódki, a mi się nie chce wklejac pokolei literek. Moje następne prace są lepsze ![]() 32 na 32 są elementyZ(oprócz 3) ![]() dzisiaj umieszczę(chyba) |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A to jest mój drugi fake.
Bitwa(czcionka jest taka sama(chyba)) Ten fake, przedstawia dzieje, małego doborowego oddziału orców. 1. orc leader przemawia: Jak zwyciężymy, to dostaniecie wszystko co tu leży blablablablabla.... ![]() 2.Ale niestety ktoś przypomniał sobie, że w zeszłym tygodniu, mieli to wszystko dostać, a dał tak naprawdę, wszystko swoim szamanom ![]() 3.tego chyba nie trzeba komentować. rozgorzała walka ![]() 4.pusto jest. ![]() 5.A teraz okazało się, że te szamany, to byli przebrani playersi, a trzech z nich, miało niewidzialność ![]() 6.sorceser killer, to gość, który przebiera się za warlocków, a później ich zabija. ![]() 7.tego też nie komentuję ![]() 8.sk przeżył, ale ktoś przylazł ![]() 9. gdyby był następny fake, to ja bym przybył, ale i tak nie miałbym na wszystko capa, więc bym się załamał i przestał grać ![]() ![]() Ja mi wyszedł ten fake?? chyba lepiej?? te dziury, cą takie duże, bo doszedłem do wniosku, że przez małą nie przeszedłby pomnik Boga-goblina |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2004
|
![]() Siemka ten fake wyszedl ci o wiele lepiej historia ciekawsza z przyjemnoscią się oglądało
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Faki to ja ci moge pokazać, pisze sie fake'i a tak wogole to wykonanie beznadziejne jesli mam być szczery. ogólnie 2-
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
|
![]() ten 1 jest beznmadziejny...wykonanie fatlne pomysl taki sobie i jkaos to all rozmazane ^^
2 juz lepiej w miare rowno poprzyklejane, pomysl ujdzioe w tlumie. Tylko lepiej gdyby napisy bylt takie jak w tibi...a to ze ci sie nie chce to juz trudno?^^ kilka minut wiecej pracy @Dr.Demon I co z tego ze ty nam mozesz pokazac Fake? na razie wkleiles na to forum tylko czyjes prace...krytykuj ale nie wywyzszaj sie ^^ |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ocena : 3-
Powody: 1) Pixiele się rozchodzą 2) CZCIONKA! Jak chcesz robić dobre fake to mosisz umieć ręcznie robić obwódkę (inaczej szybko cię zjada, przykro trzeba być dobrym żeby się utrzymac) A teraz te lepsze 1) Fabuła lozz 2)Strzały mogą być 3) potwory też nie złe
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() NIe moge wkleić fejka pomocy PLZPLZPLZPZLPZLPZLPZL powiedzcie jak wkleić fejk BŁAGAM powiedzcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to jest okropne nie moge wkleic fejka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JA CHCE WKLEIC FEJKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ![]() POWIEDZCIE MI PLZ PLZ PLZ PLZ ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ok
zrobie z normalną czcionką następnego faka pod presją waszej straszliwej krytyki ![]() Apropo kogoś, kto mówił o don't srecht...... teraz już o tym wiem. miesiąc temu jeszcze nie wiedziałem. następny fake, którego tu umieszczę, bedzię w rozmiarach ekranu z tą opcją, bez ekwipunku, żadnych okien, itd. A do kogoś, kto powiedział, że to jest równo. To wcale nie jest aż tak równo ![]() ![]() międz którymiś, widać, jak wszystko przesuwa się o jeden piksel ![]() a kwadraty nie są zbyt równo poukładane ![]() a do jeszcze innej osoby ![]() następne fake'i pojawią się, podczas weekendu, albo po. jaki ja jestem głupi. przyznałem się do moich błędów w fake'ach. a do kogoś, kto mówił że nie umiał wkleic fake'a jest taka stronka: http://www.imageshack.us/ Do wszystkich: wiem,że ten pierwszy fake jest daremny, ale chciałem sprawdzić jak bardzo. tego pierwszego proszę już nie komentować(tylko ten drugi) |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() CZEMU MAM KOMENTOWAC TAKIE GOWNO I WOGULE PO CO ROBISZ FAKE'I??
Ja nie umiem i nie robie a jak juz to moze najpierw pokaz kolegom i sie spytaj czy wogule warto zamieszczac na forum i smiecic LOL. ![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() 1) Po Jaki Ch** Odswiezasz Ten ... Beznadziejny Fake -.-'
![]() ![]() 2) Jak NastĘpnym Razem BĘdziemy Chcieli Bys Odswiezyl Rownie Stary Temat Odezwiemy Sie Do Ciebie -.-'
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() nie odświeżaj starych temtów!
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() rozumiem odświeżać dzieła doskonałe, np.: Dejva lub Besna(fake'owe), ale ten kicz? chociaż drugi fake był juz lepszy
![]() |
![]() |