|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() pamietam jak sie jaralem ze mam 80 gp na rooku i jak se sworda kupilem u slepego orca - ale to byl szczyt bogactwa a jak przeszedlem na maina to najpierw zwiedzilem cale miasto zanim gdziekolwiek wyszedlem a potem do wszytskich fikalem i szukalem kupca na sworda, jak mmnie o to upomnial jakis high lv to mu powiedzialem fuck of potem wiecie co bylo
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Zabardzo nie czaje po co ten temat, moim zdaniem każdy kto pierwszy raz zasiadł przed kompem i zobaczył Tibie to się jarał jak z ciężko upolowanego rat`a wypadło 4 gp !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Zacznijmy od tego ze n00b i newbie to 2 rozne okreslenia i nie byles wtedy n00bem tylko newbie. n00b-osoba ktora mysli ze wie wszystko, ze jest najlepsza itd. a wcale tak nie jest, newbie-osoba poczatkujaca, ktora dopiero zapoznaje sie z dana gra/programem. Wiec nie myl pojec.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2004
![]() |
![]() hehe..
Ja kupiłem torcha za 70 gp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() A no ja też nie wiedziałem na początku że szczura można otworzyć.
I jak się po drabinie wchodzi (klikałem na drugi szczebelek od dołu ![]() PS. Ale już chyba było parę tematów w stylu "Twój pierwszy kontakt z Tibią" PPS. A swoją drogą: gdzie się podziało określenie "lamer" i dlaczego zostało wyparte przez "nÓba"?
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() moze dlatego ze newbie nie znaja jeszcze lamera i dlatego jak kazdy ich wyzwal chociaz raz od nOOba to odrazu zaczail i zaczal tez tak gadac i lamer moze bedzie to archaizm?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Atam...bylo...minelo...
![]()
![]() |
#9 |
Fallen Angel
|
![]() Ja dałem wspaniale ciała kiedy zapytałem się pk czemu mnie atakuje zamiast uciekać.
Gumski, ty dalej jestes nOOb, kja zreszta też ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() Ja jak gralem pierwszy raz to nawet nie wiedzialem ze mozna wyjsc z miasta na 1 lvlu
![]() i jeszcze cieszylem sie ze na 7 lvlu znalazlem studded armor i wiedzialem co z nia zrobic i jeszcze nie wiedzialem ze istnieje cos takiego jak Mainland dowiedzialem sie bo jak mialem 8 lvl (prawie 9) od goscia ktory mial 12 lvl na rooku powiedzial ze jak nie pojde i zostane to wejde do gildii ![]() i zostalem ale jak nabilem 11 lvl poszlem na maina i zginolem w drodze do rotow (niewiedzialem ze istnieje depo ![]() |
![]() |
![]() |