![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Witam, mój palladino ma redskula więc grałem uhaczem. Nudziło mi się. Razem z kumplem nagraliśmy mały przewodnik po POH'u. Szególnie przyda się drutom i sorcom na lvl 15-30 którzym nudzi się expienie na roatch a nie znają tajemnic poha
![]() Zassaj Filmik ![]() Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 14-06-2005 o 14:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
![]() ![]() |
![]() huehue wierzba lamo ;P
@topic dla tych co PoHa nie znaja moze byc przydatne ;P ogolnie niezle... btw. ali ty masohista jakis jestes xP(o0 nie bales sie ty cykorze ;D ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Temploraity Exahusted
|
![]() Nie wiem co was ciągnie do tej tibi -_-". Kiedyś to była GRAa teraz noobow noobow i jeszcze raz noobów -.-. Grajcie w Ragnarok
![]() @Top Film mi się podobał... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Juz widzialem ten film gdzies .. a jesli chcecie pominac czekanie naduscie na ten link :
![]() http://dl3.rapidshare.de/files/23773...li_i_heniu.rec
Zawsze Edytuje swoje posty. ![]() Hail Poland !!! ![]() Ostatnio edytowany przez >zullus< - 14-06-2005 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
|
![]() Iriidie co to jest za gra??Skad mozna zeesac jak zalozyc konto itp??Jak cos napisz na gg:7910897 napisz z gory thx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Temploraity Exahusted
|
![]() @czepel
Wejdz w google.pl i wpisz Ragnarok i tam pisz toplista... wybierz jakiś serwer sciagnij Sak_SETUP, RAG_SETUP (nr=wersja) i poczytaj: www.rocity.pl www.drt.prv.pl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
|
![]() A tam nie wiem.Wole pograc w cs przez neta albo tibie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() ale kicha poszedles na poha bez wlasnych hmm pare tam miales i koniec z nimi lepiej nie sciagac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
![]() ![]() |
![]() @adam...on poszedl w celach eksploracyjnych, żeby pokazać gdzie low-lvl moze w miare bezpiecznie expic...to jest noob char(uh maker) wiec film jest nudny dla tych co znaja Poh...a pokaz mi swoj film ciekawszy! no dalej czekam!!! uszanowanko xD
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
|
![]() Cytuj:
Po 1. Jakbys oglądał film uważnie to zobaczył byś jak na początku pisałem że jetsem w roli "oprowadzacza" Ali-ugabuga szedł 1 raz na poh i tlyko mu pokazywałem (nie miałem run bo decyzje o pujsciu podjelismy na szybko(Ali miał Bp Hmm). Po 2. Celem filmu nie było pokazanie jak sie strzela z hmm ![]() Po 3. Filmik pokazującu 3h expienia na pohu nawet dla kogoś kto wcześniej poha nei widział było by cholernie nudne "oo zabija cyklopa #1137 super..." Edit: Glowa 1 go uswiadomił ![]() Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 14-06-2005 o 19:06. |
|
![]() |
![]() |