|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostatnio zainteresowalem się tą MMORPG, i uczeszczam na tym forum. Wczesniej interesowalem sie robieniem grafik 3D. Dalej to robie. Moje dotychczasowe prace chcialbym Wam przedstawic w tym temacie, wraz z czasem bede tworzyl kolejne i Wam oczywscie pokazywal. Prosze o jakiekolwiek komentarze... nie wazne czy krytki czy pochwaly.
<cut by Dr. Omader> Użytkownik Charif dostal bana za kradziez cudzych prac. Ukradl kilka prac ludzi z forum max3d.pl Za plagiaty na forum.tibia.pl jest ban na stale. Niech to bedzie nauczka dla innych! Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-06-2005 o 01:21. |
|
![]() |
#2 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dalej twierdzisz, ze masz pozwolenie na umieszczenie tych grafik? Jak mi pozostali autorzy nie odpowiedza do poniedzialku to dostaniesz bana, chce poczekac jeszcz i zobczyc, co pozostali powiedza. |
||
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Witam
CHCE ZAWIADOMIC IZ AUTOR DOKONAL PLAGIATU UMIESZCZAJAC NIE SWOJE PRACE PODAJAC ZA WLASNA TWORCZOSC MOJA PRACA (mrowka - shine like an ant) I INNE PRACE STWORZONE PRZEZ LUDZI NA www.max3d.pl/forum W DZIALE GALERIA 3D. MOJA PRACE MROWKE MOZECIE TAM ZNALESC. WYSTEPUJE TAM POD NICKIEM ANT-3D. PROSZE MODERATOROW O ZBANOWANIE TEGO UZYTKOWNIKA!! Ostatnio edytowany przez ant-3d - 15-06-2005 o 14:05. |