Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-06-2005, 20:30   #1
Charif
Guest

Domyślny Grafiki 3D by Charif ;)

Ostatnio zainteresowalem się tą MMORPG, i uczeszczam na tym forum. Wczesniej interesowalem sie robieniem grafik 3D. Dalej to robie. Moje dotychczasowe prace chcialbym Wam przedstawic w tym temacie, wraz z czasem bede tworzyl kolejne i Wam oczywscie pokazywal. Prosze o jakiekolwiek komentarze... nie wazne czy krytki czy pochwaly.

<cut by Dr. Omader>
Użytkownik Charif dostal bana za kradziez cudzych prac. Ukradl kilka prac ludzi z forum max3d.pl Za plagiaty na forum.tibia.pl jest ban na stale. Niech to bedzie nauczka dla innych!

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 16-06-2005 o 01:21.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-06-2005, 14:52   #2
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Charif
A wiec tak...

Zostalem poproszony przez kolegow, ktorzy zamiescili te prace na forum max3d.pl aby dac te prace na mniej obeznane forum w grafice, pomyslalem, ze te bedzie na tyle dobre. Spytalem sie, czy moge troszke powalkowac, ze to moje prace itd., chodzilo im glownie o komentarze niewtajemniczonych. I udalo sie, dosyc pozytywne komentarze. Aha, i jesli mi nie wierzycie to mozecie na tamtym forum wyslac im prywatne wiadomosci z zapytaniem. To co zabnujecie mnie teraz? Czy dalej moge dawać Wam ich prace do oceniania?
Ladnie to tak klamac?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PW od ArTooRo
Witam!
Bardzo dziękuję za tę informację, aż dziw bierze, że komuś się chciało bawić w plagiaty, no ale cóż - zdecydowanie nie ma on mojego pozwolenia na zamieszczanie tej pracy. Podejrzewam, że podobnie ma się sprawa z pozostałymi autorami. Dzięki za info.
Pozdrawiam!
To jest PW jakie dostalem od prawdziwego autora grafiki Generała Grievousa.
Dalej twierdzisz, ze masz pozwolenie na umieszczenie tych grafik?
Jak mi pozostali autorzy nie odpowiedza do poniedzialku to dostaniesz bana, chce poczekac jeszcz i zobczyc, co pozostali powiedza.
Dr. Omader jest offline  
stary 15-06-2005, 14:03   #3
ant-3d
Guest

Problem Plagiat !!!!!!!!!!!!

Witam

CHCE ZAWIADOMIC IZ AUTOR DOKONAL PLAGIATU UMIESZCZAJAC NIE SWOJE PRACE PODAJAC ZA WLASNA TWORCZOSC MOJA PRACA (mrowka - shine like an ant) I INNE PRACE STWORZONE PRZEZ LUDZI NA www.max3d.pl/forum W DZIALE GALERIA 3D. MOJA PRACE MROWKE MOZECIE TAM ZNALESC. WYSTEPUJE TAM POD NICKIEM ANT-3D. PROSZE MODERATOROW O ZBANOWANIE TEGO UZYTKOWNIKA!!

Ostatnio edytowany przez ant-3d - 15-06-2005 o 14:05.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania