|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Pewnego razu Adi chodził sobie po podziemnej wiosce i rozmyślał i zobaczył jak elf i orc tocza wale...
![]() Z deda orca wyciągnol cos takiego... ![]() Gdy dotarł do miasta pokazał tą "pałke" Magowi i ... ![]() Nagle Adiemu ukazała się wizja... ![]() GDy adi wyruszył w świat zobaczył kolejną ofiare orkuw... ![]() Biedny slim jednak nie dziecko broni sie jak nikt ... Ale sam też obrywa ![]() Bolty ROX !!! ![]() Podziękowania i historyjka... ![]() Wspomnienia slima o dawnym królu i misja : "Za odnalezienie żywego króla nagraoda wysoka" (tzn krula porwano czy coś takiego ![]() ![]() CDN... COMMENT PLX Ostatnio edytowany przez Arco - 23-04-2005 o 15:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ... CZemu nikt nie komentuje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() nawet nawet
ale znalazlem bledy . . . . Jak jest Elf straznik to straznik powinien byc z duzej litery(czepiam sie ![]() Mag Obozu- zly pasek zycia i za wysoko jest napisane to co on mowi
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2. To nie jest "niezłe"..to jest no...brzydkie...Kamienie krzywo powklejane, wszystko takie jasne na Ciemnym tle, no i ten "lens flare" z photoshopa. To się nie trzyma grafiki tibijskiej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @DR.UTI
Za ciemne tło... 1) akcja narazie dzieje sie w podziemiach... 2) Narazie pracuje nad trawą itp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() No nawet...
Mnie się podobało ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() no nawet nawet, tylko że dla mnie troche za biedne (ja przywykłem do DUŻYCH FAKE'ów ... gdzie są duże plenery,a tu tak bidnie -.- no ale przynajmiej się starałeś ^^ ).
Aha, thnx za link ale odkryłem że trzeba było Firefoxem lepiej ściągnąć (FireFox'adownloadera użyłem ....dap nie znajdywał pliku -.- ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Avager
Robie małe w scenkach małych bitw itp... Lecz Będe robił duże w wielkich wojnach itp. jak trzeba większej powierzchni... @Druti Niedługo bedzie na innym tle xD ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() zaaaaaaaaaaaaaaaaaajefajne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Nawet te Corelowe/Adobowe efekty nie nadają twojemu dziełu wyglądu... jakieś to niespójne, zerowa znajomość poprawności składniowej (w tekście na obrazkach jak i komentarzach do nich).
Praca wygląda jak wypociny jakiegoś ośmiolatka.
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
|
![]() Odezwał sie 14-sto latek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamiest komentowac bys cos zrobil dziwne ze nigdy nie widzialem toich fake`ow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A TAK POZATYM GRATZ PLZ MORE MORE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Czy reżyser każe zrobić lepszy film krytykowi wykonującemu swą pracę? To samo tyczy się tej sytuacji. Wydaje mi się, że lepsze jest pisanie 14-latka niż osoby bojącej się ujawnić swój prawdziwy wiek... Aha - i dzięki za gratz.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Popieram (polak leży). Co do samych screenów to paski życia powklejane za wysoko. Pasek życia powinien się zaczynac od 0 do 1 pixela nad głową postaci (zalecam lupę). Jeśli chodzi o cyfry z obrażeniami to nie mogą być gdzieś z boku. Obrażenia sa bezpośrednio nad animacją, w tym miejscu gdzie ktoś dostaje. Postacie i kamienie też krzywo powklejane. Jeśli nie wiesz gdzie dokładnie wkleić to polecam rysować sobie linie pomocnicze (oczywiście później trzeba się ich pozbyć). To tylko takie porady. Jak zrobisz dokładniej to ocenię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
|
![]() zarabisty fake mi sie podobal
|
![]() |
![]() |