|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
problem wiąże się z Tibią, ale dotyczy nie tylko jej, mianowicie: robiłem reinstalacje Windowsa i pech chciał że pod koniec instalacji zabrakło prądu i windowsa nie było, jednak jakimś cudem udało mi sie odzyskać to co było. Wszystko chodziło normalnie oprócz Tibii... ta po pierwszym urchomieniu "wykonywała złą operacje" a po drugim poprostu sie nie włączała, jedynie można było ją zamknąc przez CTRL+ALT+DEL. Problem trwa nadal, i nie wiem co z nim zrobić. Reinstalowałem Tibie kilka razy, ściągałem od nowa ale nic nie pomogło. Pomóżcie Z góry dzięki za pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() /edit/ciach
Ostatnio edytowany przez Hjotszn - 05-12-2009 o 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
pozdro... No more Mr Nice Man.... Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that! Ostatnio edytowany przez Lucifer - 16-06-2005 o 09:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Format... Miałem ten problem i po formacie rozwiązał sie
![]() ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Przyszlo mi teraz do glowy by moze skorzystac z opcji NAPRAW w winshicie???
Mozliwe ze przy oszyskiwaniu systemu utraciles jakies pliki ktore spowodowaly konflikt. Wszak to jest jedynie sugestja ale moze pomoze. Powodzenia...
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Zformatuj go porzadnie, powinno przejsc.